Az agyúsok 5 milliós ajánlatát a Marokkói csatárért, a Bordeux korábban visszautasította.

Több lap  úgy tudja, hogy Chamakh dühös a Bordeuxra amiért elutasíották az Arsenal ajánlatát érte, és ezért saját kezébe veszi az irányítást és ma reggel, Észak-Londonba repült.

A 25 éves játékos visszautasította a hétvégén a pályára lépését is, a Bordeuxban, amit azzal indokolt, hogy től beteg ahoz,hogy játszon.

Chamakh azt nyilatkozta, hogy:

Dühös vagyok, undorodom a klubtól, és nem értem, miért tették ezt. [visszautasították az Arsenal ajánlatát]
Egy dolog biztos, nem fogok aláírni új szerződést a Bordeuxal, ha nem engedik, hogy most menjek,  akkor ingyen fogok távozni.
Ha nem találnak egy megoldást gyorsan, akkor mindenki veszteni fog. Őszintén szólva, nem akarok a Bordeuxal kezdeni az új idényt.

A francia klub szintén visszautasíttta a Sunderland ajánlatát.

Én már rég megmondtam, hogy a Sunderland nem az én klubbom.

- folytatta a csatár.

De mióta dönti el egy klub a játékosa jövőjét? A főnök az mondta, hogy elengednek engem a 'Nagy négyes' egyikébe, és ez számomra az Arsenalt jelenti.
És ezután mikor ajánlatot tesznek végre értem, akkor azt visszautasítják, mivel többet akarnak kapni értem, aközben amikor már csak 1 év van vissza a szerződésemből.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
Én kezdem vele megbarátkozni.Ha tényleg olyan embert keresünk mint Ade volt akkor ő pont olyan sőt még talán jobb is.Mert ő még labdát is tud vezetni.Amúgy Huntelaarnak én jobban örülnék de legalább valaki és ő tényleg befejező.És én a helyébe azért nem mondanék olyanokat a "jelenlegi" klubbomról mint ő.
15 éve
Törölt felhasználó
Ha igaz az a hír, hogy Vella megy a Fulhambe kölcsönbe (remélem nem, mert a mexikói csatár fanja vagyok), akkor igen is kell a csapatba. Ha pedig nem, akkor is elfér, hisz ismerhetjük az Arsenal játékosat. Képtelenek hosszú ideig kihúzni sérüléshullám nélkül.
15 éve
Törölt felhasználó
ezé mondjuk, hogy foggalmuk sincs a sok hírösszelopó oldalnak hogy miről írnak.. csak átlopják és kész.
15 éve
Törölt felhasználó
hát a másik három nagy biztos nem igazolná le nekünk jobb játékosok kellenek amugy is csatár nem kell hanem vkp és esetleg védő
15 éve
Törölt felhasználó
Csak igazolnánk már, olyan rossz folyton találgatni!

Szólj hozzá