Roy Hodgson, a Fulham menedzsere szeretné egy évre a Craven Cottage-n tudni Velát. Ha a mexikói támadó aláírná a kölcsönszerződést, akkor Brede Hangeland ügye is gördülékeny lehetne a két gárda között.

A norvég hátvédre azért lenne szükségük az Ágyúsoknak, mert Kolo Touré szerdán aláírt a Manchester Cityhez. Hodgson szeretné visszatartani Hangelandot, de egy 'megfelelő' ajánlat esetén ő sem tarthatná vissza a 28 éves bástyáját.

Vela tavaly csatlakozott az Arsenalhoz, miután eltöltött egy évet az Osasunában. A 20 éves zseni 29 meccsen lépett pályára, 6 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott az első Észak-Londonban töltött szezonja alatt, ám egyenlőre nincsen bérelt helye az Ágyúsok kezdőcsapatában, így könnyen megeshet az is, hogy Arséne Wenger elengedi egy szezonra, hisz a Fulhamben megerősödhetne a rendszeres játéklehetőség által.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

15 éve
Törölt felhasználó
huha remélem nem igaz:D
15 éve
Törölt felhasználó
nem szabad kölcsönadni nagyon technikás játékos és szükség van minden játékosra!! főleg rá
15 éve
Törölt felhasználó
JAjj....ne h odadjuk már Velát...:\nem leht olyan drága ez a Hangeland h ne tudnánk kifizetni...ááá nemértem ezt a felfogást:\alig van csatárunk...RVP kidöl ott van Eduárdo ő se 100 as még benn van egy sérülés és ha ők lesérülnek ott marad Bendő akit én még mindig szélen játszatnák mint csatár de egye penész legyen csatár akkor már csak ő van..Nee adjuk oda..
15 éve
Törölt felhasználó
de nézd meh h a fulham mien focit jáciik meg az arsenal! ésakkor hasonlitsad...igaz nálunk elvileg jobb védők vannak de a középpálya nem segit hátra.és akkor valami olyan mutatót nézzetek h a fulham védői mien gólerősek mennyit támadnak és hogy van e szeme a labdáiknak mert hange olyan mint silvestre totojázik és nemtudja hova rugja a labdát ha meg előrerugja akkor jöhet az ellenfél. NE MENJ VELA!!! ő lehet a szezon felfedezettje meg wilshere de vela is jáccon má!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Minek menne kölcsönbe??? Ilyen sok a fölös csatárunk??? Aztán meg majd nem akar visszajönni és elvesztünk még1 jó csatárt:S
De ha Wenger kölcsön szertné adni, akkor remélem, hogy ajánlatot tesz Huntelaar-ért(mert ugye senki sem akarja leigazolni + azt nyilatkozta szívesen jönne ide... )

Szólj hozzá