Marouane Chamakh a Bordeaux csatára ultimátumot adott: vagy Arsenal, vagy Sunderland.

Az 'Ágyúsok' főnőke, Arséne Wenger elismerte közeledését a 25 éves marokkói iránt, de azt is elmondta, hogy valószínűleg ezen a nyáron nem tesz ajánlatot a csatárért.

Készen állok arra, hogy augusztus 31.-éig várjak, mert semmi nem bizonyos az Arsenalnál, ellentétben a Sunederlandel.

-nyilatkozta a L'Equipe-nek.

A legtöbbet a Sunderland tett meg értem. Igaz, nem egy nagy klub, de számomra nagy lépés lehet, ez volt a kívánságom. Jól érzem magam a Bordeauxban, de Angliában akar játszani, hogy csatlakozzak a Premier League-hez, és új kihívásokat fedezzek fel. A Bordeuax ajánlott nekem egy érdekesebb szerződést, de a bérek másabbak Angliában. Ahogy sokszor nyilatktoztam, távozni akarok!

A franciáknak nagy veszteség Chamakh, miután az előző szezonban segítette klubját egy történelmi győzelemhez.

Mindent beleadtam, csalások nélkül. A szívembe zártam a klubot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Srácok tegnap mi volt az oldallall??:OEgész nap nem engedett belépni:\ a Hírhez csak annyit tudok hozzá fűzni h menjen scak nyugodtan a Sunderland-hoz...Wenger meg hozza Martinsot vagy Huntelaart:Dés már végre Cana is jöhetn..sztem menjen inkább a sunderlandba:\:D
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem Huntelaar!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem igazoljuk le Martinsot! Ő jönne, sztem Newcastle elengedi, és nem is olyan drága! Mellé még jöhetne végre Cana, és az Adeból befolyó pénzből még maradna is, hisz kb. a két játékos ára 19 millió font.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ne várjon!Nyugodtan fogadja el a Sunderland ajánlatát! Így ő is jobban jár,és mi is! (:
15 éve
Törölt felhasználó
szegény Chamakh már nem tudja, hogy udvaroljon Wengernek :D én Wenger helyében megvenném (vagy Martinst), mert a Mester keze alatt és az Arsenalban magasabb szintre lépne, mint a Bordeaux-ban. ez tuti. rem Wenger időben lép.

Szólj hozzá