Az Arsenalnál mindenki arra számít, hogyha Adebayor a Machester Cityben folytatja, leigazolják Marouane Chamakot.

Három és fél évvel ezelőtt Adebayort 3 millió fontért vásárolták a monacoi gárdától. Mára már a Citynek 25 milliót kéne fizetni a csatárért.

Szokásokhoz híven, az Arsenalnak meg kell erősíteni ezeket a pletykákat, de az 'Ágyúsok' részéről általában nagyon kevés nyilatkozat születik a togói eladásával kapcsolatban.

Robin van Persie, Eduardo és Nicklas Bendtner is jelentkezik pótlásként, de Wenger biztosra megy, inkább leigazolná Chamakh-ot akinek piaci ára,a menedzser keze alatt biztosra vehető, hogy megdönti Ade-ét.

A Daily Mail 6 millió font körülire határozta meg a marokkói árát, bár egyes források szerint a menedzser más opciókat keres, habár a Chamakhnak már csak egy év van a szerződéséből.

Most, hogy Eduardo kiheverte a horrorisztikus lábtörését, ami egyben karrierjét is fenyegette, az Arsenalnak jelentős sansza van rá, hogy kiemelkedjen az előző 5 év kupanélküliségéből.

Mindazonáltal Adebayor eladásáből, védekező középpályásra is áldozna Wenger.

Addig is Thomas Vermaelen marad az Arsenal egyetlen nyári szerzeménye. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Meg ilyenünk is van: Rhys Murphy, Gilles Sunu.
15 éve
Törölt felhasználó
Van ilyenünk: Carlos Vela, Simpson
15 éve
Törölt felhasználó
Az igaz, hogy Eduardo tudná pótolni Adet, de akkor kell valaki aki Dudut pótolná...
15 éve
Törölt felhasználó
Örülök h nem jön Chamakh!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Ha Ade menne nem kell csatár!De ne menjen már:(Nasri után ő az eggyik kedvencem:(:( Nem mondom a Dudu RVP csatár kettös se lenne rosz vagy RVP Arsha vagy Dudu Arsha esetleg Vela is még közéjük tartozik de azért Ade elengedésével rengeteget gynegülnék MARADJON:(:(

Szólj hozzá