Az Arsenal közzétett - a hivatalos honlapon - egy lehetséges csapat-összeállítást a szombati Barnet elleni felkészülési mérkőzésre. A legnagyobb meglepetés a listán szereplő Tomas Rosicky neve.

Sokakat meglepett, hogy a hosszú ideje sérült középpályás neve felkerült a listára, hiszen az eddigi nyilatkozatok alapján csak Újév körülre saccolták teljes felépülését.

Az Arsenal.com leszögezte, hogy eddig egyik listán szereplő név sem biztos, a végleges összeállításra péntekig várni kell.

Rosicky visszatérése mellett Philippe Senderos neve is meglepő, hiszen a svájci játékos a hírek szerint elhagyja a klubot.

A teljes lista a következő:

Almunia, Rosicky, Eduardo, Clichy, Mannone, Gallas, Djourou, Wilshere, Nasri, Denilson, Silvestre, Arshavin, Traore, Senderos, Vermaelen.

A listán nem szerepel Theo Walcott és Kieran Gibbs, ők mindketten meghosszabbított szabadságukat töltik nemzetközi szerepléseik miatt, míg Emmanuel Adebayor a jelek szerint a Manchester Cityhez igazol.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Az Újéves dolog sztem a goal.com baromsága. Az Arsenal.com megírta korábban, h Rosicky már az előző idény végén is játszhatott volna, csak nem akarta Wenger még bevetni.
15 éve
Törölt felhasználó
Cesc már ausztriába megy, ha minden igaz. Rosickynek kell egy kis idő, mire tényleg a régi formáját tudja hozni. lehet, hogy már meggyógyult a szezon végére, de az nem jelenti azt, hogy a formája a régi.
15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!!! Valaki meg tudná nekem mondani, h kb meddig van szabin Fabregas???? Nagyon hálás lennék érte!!! Előre is köszi!!!! És am én is örülnék, ha Rosicky kezdő lehetne ezentúl. Nagyszerű focistának tartom!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Rosicky kell a csapatnak remélem a Barnet ellen meg a haladás ellen is játszik:D
15 éve
Törölt felhasználó
oké Benec de a pályának két széle van;):Dés Walcott elöb lesz csere mint Nasri....Ujéév???:Oezt én sem értem:\

Szólj hozzá