Arséne Wenger kész egy 7 millió fontos összeget kifizetni Marouane Chamakh-ért,persze csak akkor ha Emmanuel Adebayor elhagyja az Arsenalt.

A menedzser kész elengedni a csatárt a Cityhez, állítólag már tárgyalnak a togói sorsáról.

A francia szerint Chamakh kiválóan tudná pótolni Ade-t, és gyorsan le akar rá csapni, mivel sok csapat érdeklődik a marrokói születésű csatárért.

A Premier League-n belül is akadnak kérők, a Fulham, a Tottenham és a Sunderland gárdája is szemet vetett a 25 évesre.

A csatár klubja zöld utat adott távozásának.

A Bodeaux tehát kénytelen beletörődni a hiányába, Laurent Blanc menedzser pedig arra kéri a feleket, hogy mihamarabb szülessen döntés a játékos jövőjéről, mivel küszöbön áll(jövő hét szerda)a kanadai felkészülési szezon.

Wenger ebben a hónapban megerősítette érdeklődését a játékosért.

Chamakh korábban felfedte azon vágyát, miszerint lelkesedne azért, hogy az Emirates Stadiumba költözhessen.

A Premier League-ben akarok játszani, és azon olyan csapat mint az Arsenal az álmom. Ha hívnának, határozottan igent mondanék!

Wengernek egy 7 millió fontos árat kéne kifizetnie a játékosért, ami nagyon csábító.

A menedzsernek van egy olyan irígylésre méltó képessége, miszerint a francia ligából csábít át fiatalokat, és világklasszissá neveli őket. Úgytűnik Chamakhal is ugyanez a helyzet, mint Adebayornál akit 2006-ban hozott el a francia a Monaco gárdájából.

A gall mester szintén észrevette azt is, hogyan játszik együtt a marokkói, csapattársával Yoann Gourcuff-fel, és reméli hogy Cesc Fabregassal is ugyanilyen összhangban lenne.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
Én azzal értenék egyett ha most kapnánk érte akkor 25 milliot ebből sztem egy 18 ért meg tudnánk venni Huntelaart és hát azért az nem lenne gyenge
15 éve
Törölt felhasználó
Am ez sztem megint veszélyes játék jo lesz az a pénz meg így innen nézve jó üzletnek tűnik eladni 25ért kb és akk ha megvesszünk chamakot akk maradna még 18 meg amennyink még van,de nagyon a tűzzel játszunk sztem!!!!!!!!!!
15 éve
Lucas1994!

Írd le a véleményedet SZALONKÉPESEN! Mi csak a színvonalat akarjuk fenntartani és semmi szükség züllesztésre.
15 éve
Törölt felhasználó
Mert én nem mondhatom meg a véleményemet!
15 éve
Törölt felhasználó
Nah gondolom ezt is törölni fogod!

Szólj hozzá