Walcott szerint az Arsenal tanult az elmúlt évekből és megfogadta, hogy nyerni fognak valamit.

Az Arsenal keretének nagy része visszatért a csapatba és már az előszezoni felkészüléseket végzik, de Theo kapott extra szabadságot, hiszen nem rég tért vissza az U21-es válogatottból (U21-es EB-n szerepelt).

van Persie és Fabregas is szabadságon vannak még, de az Ausztriai edzőtábor előtt ők is visszatérnek a csapatba.

Walcott tudja, hogy amikor az első PL meccsen az Everton ellen pályára lépnek, akkor elkezdődik az a szezon, amikor nyerni kell valamit. Be kell bizonyítaniuk, hogy képesek nyerni.

"Jó lecke volt számunkra, de a jövő a trófeákról szól." -Mondta Walcott az Arsenal Magazin júliusi kiadásában.

"Reméljük, hogy a tanulással eltelt évek után idén végre bizonyíthatunk a szurkolóknak."

"Egy össze-vissza szezonom volt  -sose tudsz tökéletes lenni. Boldog vagyok, hogy rendbejött a sérülésem (váll) és, hogy visszatérhettem az Arsenalhoz trófeákat nyerni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem jövőre jobb lesz, idén nem nyújtott valami kiegyensúlyozott teljesítményt, jó mondjuk igaz sérült is volt, de akkoe is! GO THEO!
15 éve
Törölt felhasználó
Iggen ha nme ő akkor vki megint kidöl hosszú idöre a sorból:snem akarok vészmadár lenni de nállunk mindig lesérül vki egy idény alatt hosszú idöree...rég óta vagyok Arsenal drukker de nem nagyon emlékszek olyan szezonra ahol ien ne történt volna..:S Lehet az idei lessz:D
15 éve
Törölt felhasználó
Hát csak így legyen!!! GO GUNNERS!!!!!GO THEO!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
"Egy össze-vissza szezonom volt" Ezt mi is észrevettük Theo! :D Remélem jövőre kevesebbet lesz sérült és végre bebizonyítsa, hogy tényleg akkora tehetség, mint ahogy gondolják róla.

Szólj hozzá