Theo Walcott fantasztikus teljesítményt nyújtott Anglia Horvátország elleni világbajnoki selejtezőjén, ám a hétvégén formán kívül játszott Kazahsztánban, így a félidőben lehozta a pályáról Fabio Capello, a Háromoroszlánosok szövetségi csapatkapitánya.

Már jónéhány hét eltelt azóta, hogy a 20 éves támadó visszatért a játékba a vállműtétjét követően, ám egyenlőre nem tudott csúcsformába kerülni. Ennek ellenére David Beckham úgy véli, hogy a közeljövőben nagy szerep hárul majd rá az angol válogatottban.

"Véleményem szerint Theo Walcott minden alkalommal jól teljesített, amikor magára húzta Anglia felszerelését. Ő mindig fenyegetést jelent az ellenfél védelmére nézve. Megindul, felvállalja a párharcokat, s győztesként jön ki belőlük."

"Tehetséges játékos, s még Kazahsztán ellen is tudott veszélyt kelteni, amikor hozzá került a labda."

"Az utóbbi időben nem láttam túl sok Arsenal-meccset, nem is törődök azzal, amit a formájáról mondanak. Theo a világ összes hátvédjére veszélyes lesz a jövőben."

"És ezen nem fog változtatni az, hogy formában lesz-e vagy sem, hisz ő egy nagyszerű személyiség és egy nagyszerű játékos. Egyszerűen jó."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

15 éve
Törölt felhasználó
Ez most nem ide tartozik,de sztem nem nagyon kell egy vk mert song nagyon jó már!És ha azt nézzük hoyg a szezonban az első 14 meccsen 5 öt vesztettünk és 2 x le és a végére meg csk 2 ször kaptunk ki az nem rossz.!
15 éve
Törölt felhasználó
Jah, és képes meghalni a pályán, ha kell. Nálunk elég sok emberből hiányzik ez még.
15 éve
Törölt felhasználó
Imádom Beckhamet! Akármennyire divatember, mindig ott lesz benne a kis bányász apuka gyermeke! Egyszerű és szókimondó. Tőlem bármikor jöhet edzeni az Arsenalba, de akár még játszani is kiegészítőként.

Szólj hozzá