Marouane Chamakh legújabb nyilatkozatában elmondta, hogy szeretne Premier League-játékos lenni.

A tehetséges támadó legutóbb a Bordeaux francia bajnoki címének megünneplése után azt mondta, hogy nem hagyja el csapatát.

A marokkói állítása szerint akkor csak a pillanat hevében nyilatkozta a sajtónak, hogy maradna.

Egy kicsit elvittem magam akkor. A pillanat hevében azt találtam mondani, hogy maradok, mert nem akartam elrontani a bulit.

A véleményem azonban valójában nem változott. Távozni akarok, és minden ajánlatot várok.

Hétfőn találkoztam a drukkerekkel, ők megértik a döntésemet. Mondták is nekem, hogy nem fognak átkozni azért, mert elmegyek.

Az Arsenal, a Tottenham, a Fulham, és az Everton is vinné Chamakh-ot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Én sztem kampányolni fogok h ne adjuk el Ade-t xD
csak normális középpálya kell mögé és kész és majd megint rugdosni fogja a gólokat.....meg lehetett nézni h visszajött Fabregas mögé mennyivel több labdát kapott és már csak ők 2en is adtak 1 olyan plusszt a csapatnak amit nem lehet 65 milláért elcserélni meg majd úgyis igazolunk hellyettük....
és akk mi lesz ha majd az új csatár 1 mittomén ki lesz akit még 10milliónkba se fog kerülni mert biztos vagyok benne h nem fogunk klasszis csatárt igazolni Dzeko meg 1edül kevés lesz én ezt így látom.....
Go Gunners!!!
És mindenki marad!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Na azért a csapatnak biztos nem rvp volt a szive lelke!
Jo szezonj volt(lehetett volna jobbis pl ha berugdossa azokat a helyzeteket amiket kapufára lőtt)volt vagy 2-3 hónap mikor ő vitte a csapatott a hátán de a szezon utolsó 2-3 hónapjában csalódtam benne csak a nagyképűség látszott rajta de igen őt akkoris me kell tartni!!
15 éve
Törölt felhasználó
Rosicky7 szerintem a Vermaelenes hír nem kacsa. Szerintem ezen a nyáron leigazoljuk, csak nem egyből. Nasrival is ez volt. Ha jönne ő és Yaya Touré, akkor meg lennék elégedve. Szerintem nem kell csatár, de Wenger úgy is tudja.
15 éve
Törölt felhasználó
Chamakhot nem tartom olyan jó csatárnak mint Dzekot úgyhogy akkor a jobb jöjjön.(már ha jön valamelyikük)Nem rossz Chamakh se de szerintem nincs rá szükségünk.
15 éve
Törölt felhasználó
imádom az átigazolási időszakot. A világ összes játékosával hírbe hozzák az arsenalt. Csodálom az én nevemet még nem láttam egy weboldalon sem. (pedig velem nem kellene sokat egyezkedni xD) Viszont rohadt sok csatárral hírbe hoznak minket ami azt jelenti hogy csatárposztra valószínűleg szerződtetni fogunk. Viszont ha ez igy van akkor baj van. Ugyanis eddig 2 csatárunkat hozták szóba más klubokkal... Ade(milan) és RvP(inter)! Ade felőlem oda megy ahova akar, viszont ha RvP-t elveszítjük akkor ott komoly problémák lesznek. Ugyanis idén ő volt a szíve és a lelke a csapatnak. Úgy tűnik ő most ért be. És azon gondolkodtam hogy állitólag már leszerződtettük Vermaalen-t(nem tom h kel irni sorry) és mikor jelentik be??? szerintem kacsa volt:S nah mindegy végül is majd lesz valahogy...

Szólj hozzá