A pletykák szerint Alonsót már tavaly nyáron is megpróbálta leigazolni az Arsenal, ám végül ha kevéssel is, de elmaradt a transzfer.

Ennek ellenére a Liverpool idén nyáron újjá akarja építeni a csapatát, és e folyamatnak elengedhetetlen része az eladás is, így Xabi távozását sokan már kész ténynek veszik.

Fabregas szerint az Arsenalnak kapnia kell a lehetőségen:

"Sok nagy játékost elvesztettünk a közelmúltban, de a főnök tudja, mit csinált." - monda a csapatkapitány.

"Még nem találta meg a megfelelő embert, de úgy vélem, hogy egy olyan játékosra van szükségünk, aki jó a középpálya közepén, versenyhelyzetet teremt közöttünk is, és egy új dimenziót ad a játékunknak."

"Szerintem ez minden, ami kell. A többi tökéletes."

"Xabi remek lenne. Tapasztalt és gólokat is tud rúgni. Biztos vagyok abban, hogy a főnök is figyelemmel követi a vele kapcsolatos eseményeket."

Ha ez igaz, akkor az Arsenalnak igyekeznie kell Alonsóért, ugyanis a Real Madrid már megtette a maga ajánlatát a Liverpoolnak: a királyiak többmillió fontot és Heinzét ajánlották a spanyolért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
én is őt igazolnám le mert naon bejön a játéka főleg a távoli bombái
15 éve
Törölt felhasználó
Én mindig is mondtam, hogy Xabit nagyon szeretném a csapatban látni, de a Reallal pénzügyelig aligha versenyezhetünk. Abban az esetben tudnánk leigazolni, ha esetleg Xabi kategórikusan ide szeretne jönni, de erre nem dok esély van. Szerintem saját honban jobban érezné magát. De majd meglátjuk.
15 éve
Törölt felhasználó
Meg kéne szerezni Canát ritka állat a srác!
15 éve
Törölt felhasználó
húh cana az egy állat. rinyáldó sztem nemcsak hisztizne, hanem egyenesen bömbölne, ha ez az ember "megkóstolná" :D a marseillestől valszeg távozik a menedzser (ha jól tom, de ezt Athlon jobban tudja), akkor akár több játékos is igazolhatóvá válik. le kéne csapni rá.
15 éve
Törölt felhasználó
én a legjobbam Lorik Cana-nak vagy valami hasonló pszchiopata DM-t aki az utolsó percekben is fut és nem adja fel:D

Szólj hozzá