Arséne Wenger a szokásos nyári programjától várja azt, hogy az Arsenal erősen kezdje meg a 2009/10-es szezont.

Ennek értelmében a játékosok július 6-án edzenek majd először a nyári szünet után a londoni edzőközpontban, majd a tradicionális Barnet elleni barátságos meccs után jön az ausztriai edzőtábor, és majd az Emirates kupa.

"A bajnoki csata olyan, mint egy maraton. Ha rosszul kezd azt ember, akkor hihetetlenül nehéz befogni az előtte állókat, akik szintén gyorsak."

"Ez az, amin változtatni szeretnénk a következő szezonban. Erősen akarunk kezdeni, ez nagyon fontos."  utalt arra is Wenger, hogy az elmúlt idényben 14 meccs alatt 5 vereséget is bekapott az Arsenal, így ez is kulcsszerepet játszott a bajnoki címért folyó küzdelemben.

Cesc Fabregas is hasonlóan látja a jövőt, és elmondása szerint Wenger erősíteni fog a nyáron.

"Nagyon fontos, hogy a klub ismét elkezdjen trófeákat nyerni, hogy ismét ott legyen a legjobbak között. Nagyon sajnáljuk, hogy idén ez nem sikerült."

"Biztosan fejlődni fogunk néhány területen. Hiszek abban, hogy jövőre erősebbek leszünk."

"Nagyon csalódottak vagyunk, hogy semmit nem sikerült elérni a kijelölt céljaink közül az idei évben, de az már csak tőlünk függ, hogy legközelebb erősebben térünk-e vissza. Részemről magabiztos vagyok, hogy meg tudjuk csinálni."

"Majd meglátjuk, mi történik a nyáron. A főnök tudja, mi hiányzik a keretből, és biztos vagyok abban, hogy tenni fog valamit ez ellen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Remélem nem lesz szokásos az igazolások terén ez a nyár!A szezon-t tényleg erősen kell kezdeni,de volt rá példa,hogy be is kezdünk,és februárba szétesett a csapat,szóval bírni kell a végéig,és el kell dönteni,hogy mi a fontosabb a BL,vagy a Pl,mert ez a csapat még nem bír egyszerre 2 kupát!
15 éve
Törölt felhasználó
Trochowski nem érzi jól magát a Hamburgnál,mert a BL-ben akar játszani és címekért harcolni.Sztem jöhetne már egyébként is felkeltette Wenger érdeklődését!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Cesc az arsenalos jövőjét tervezi. mé is menne el!?
15 éve
Törölt felhasználó
Az biztos, h szokásos lesz a nyár, megint jó meleg lesz. :D
15 éve
Törölt felhasználó
Csak rajtuk múlik hogy nyernek-e valamit.Ha gyengén teljesítenek a fontos meccseken mint az idén akkor megint ki fogunk kapni a nagyobb ellenfelektől.A kisebb csapatokat meg már illene megverni.

Szólj hozzá