Alexander Hleb elmondta, szeretne távozni a Barcelona együttesétől, ugyanis nem sikerült beilleszkednie ott.

A fehérorosz középpályás tavaly nyáron igazolt a katalánokhoz az Arsenaltól, négyéves szerződést írt akkor alá. A szezon rosszul sült el számára, nem sikerült stabil kezdővé avanzsálnia, így nem tudott igazán örülni a Barca triplájának sem.

Hleb a Bajnokok Ligája döntőjében még a padra sem ülhetett le, ezután besokallt, és már most a távozáson töri a fejét.

Nagyon csalódott vagyok. Itt az idő, hogy eligazoljak.

Hleb nyitott egy új csapatba való szerződésre, a Bayern München vinné is őt. A játékos részét képezné egy üzletnek, amelyben Franck Ribery távozna a Barcelonába.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
A Bayern jó választás lenne. Nem felejtett ő el focizni, ha valahol folyamatosan kezdő lenne, akkor ismét jó formában tolná a zsugát.
15 éve
Törölt felhasználó
Kenyér Saniynak erősen leszálló ágban van a karrierje!Próbálja menteni ami még menthető!
15 éve
Törölt felhasználó
hleb nem az első játékos aki elmegy innen és következő csapatában már nem tud jól teljesíteni erre a dologra csak titi a kivétel dehát ő más ő VILÁGKLASSZIS:D
15 éve
Törölt felhasználó
Nemrég néztem egy milan meccset és Flamini jobb hátvédet játszott de sztem nem volt annyira rossz szal érte tényleg kár dehát pénzéhes... Hlebet meg nem sajnálom, ő egy példa a többi arsenalosnak hogy miért is nem szabad elmenni innen
15 éve
Törölt felhasználó
Hleb egy vicc xD mikor megláttam a BL döntőn.. húh esküszön nem tudtam ez mit keres ott. akkor jutott eszembe, hogy ott 'játszik' xD és amiko megláttam a katalán zászlót a kezébe, hát akkor jobbat nevettem mint bármin az életemben. nyilvánosan nyalizik a Barca vezetőségének xD szééégyen!

Szólj hozzá