Sokak arra számítottak, hogy Stuart Pearce be fogja hívni Walcottot az Európa-bajnokságra készülő U21-es angol válogatottba, amely a nyáron Svédországban fog résztvenni a rangos ifjúsági tornán.

Azonban Wenger úgy véli, hogy a 21 éves támadónak szüksége van a pihenésre, nehogy kiújuljon a vállsérülése, amellyel hónapokig a partvonalon kívülre került.

Nagyon úgy látszik, hogy az Ágyúsok idén negyedikek lesznek a Premier Ligában, így minden bizonnyal júliusban Bajnokok Ligája-selejtezőt kell majd vívniuk.

Ebből kifolyólag az észak-londoniak francia menedzsere meg akar győződni arról, hogy Walcott elérhető lesz-e számára a két mérkőzéses párharcon.

"Theo alig fog kapni valami pihenőt a nyáron, ha elutazik Svédországba. Júliusban már pályára kéne lépnie a létfontosságú Bajnokok Ligája-selejtezőmeccseken."

"12 hónappal később a Világbajnokságon kéne harcolnia Dél-Afrikában, ismét ugyanaz lenne a helyzet. Ez így nem működik."

"Még nem beszéltem Fabióval, de meg fogom neki mondani a véleményemet. A hozzá hasonló fiatalok számára nagyon fontos az angol válogatott, de az ilyen tehetségeket nem szabad kiégetni. Ez nagyon fontos."

"Ez egy nagy kérdés az FA-nek is, hisz ők mindkét esetben rosszul járhatnak. Megpróbálom befolyásolni a végső döntést, de nem feltétlenül perdöntő a szavam. Ha kiviszik a tornára, azt is el kell fogadnom."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tom de tényleg nincs ideje pihenni.Ez van.
15 éve
Törölt felhasználó
Júliusban max VB selejtezők lesznek a válogatottal,de BL tuti nem!Az BL selejtező első körei is Aug. elején szoktak elkezdődni!
15 éve
Törölt felhasználó
ÁÁ nem igaz 4-1re kikapni hazai pályán nagyon nagy szégyen!A játék az szép volt csak a helyzetkihasználás volt a legrosszabbb!!Kéne egy nagyon jo befejezo csatár Ade meg mehetne oda ahova akar helyette jöhetne egy Agüero vagy egy David Villa!!Remélem a Manu ellen legalább egy döntetlent elérunk!!GO GUNNERS!!
15 éve
Törölt felhasználó
Úgy tud idegesíteni hogy most szépen és támadó felállásban jáccunk erre két szar góllal vezet a cselzi. Remélem THEO berúgja azokat a helyzeteket. SZTEM jól jáccunk csak a helyzetkihasználás gyenge
15 éve
Törölt felhasználó
Muszáj lesz pihennie Theonak mert az idei teljesítménye engem nem nyűgözött le remélem jövőre sokkal de sokkal jobb lesz.!

Szólj hozzá