Ronaldo úgy véli, hogy a Manchester United-Arsenal mérkőzés dán bírája, Claus Bo Larsen pocsékul vezette az összecsapást. A portugál zseni két éles szituációval is alátámasztotta véleményét.

A Vörös Ördögök 7-ese szerint, ha nem születtek volna téves bírói ítéletek, akkor csapata nyugodt szívvel utazhatna Londonba, s vívhatná meg az Ágyúsokkal a párharc visszavágóját.

"A bíró kétszer lest ítélt, ahelyett, hogy továbbengedte volna a játékot, míg több egyértelmű szabálytalanságnál továbbot intett. Meglehetősen rossz napot fogott ki."

"Az első szituációban Anderson, míg a másodikban Giggsy volt 'lesen'. Ezeket a kijelentéseket most elfogultság nélkül teszem."

"Ezenfelül akkor is tisztelni kell a játékvezetőket, ha rossz döntéseket hoznak, s nincsenek ragyogó formában. Reménykedem abban, hogy az Arsenal otthonában jobb lesz a helyzet."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
Gondoltam hogy valamelyik interjújában sírni fog.Pont ez a mázlista csapat sír itt mikor nekik 3 éve összejön minden.Hagyjuk már.Lehet hogy Wenger is szidta a füvet de az 100% hogy rossz volt azok a lesek meg 50%.
15 éve
Törölt felhasználó
ahoz képest h lesérült még mien hamar felállt és ment . lecserélése után meg még vissza akart menni a pályára
15 éve
Törölt felhasználó
ja megsérült és elvileg 3 hetet ki kell hagynia vmi borda problémája van
15 éve
Törölt felhasználó
volt oan szitu, is amikor tiszta les volt nem egy vonal tiszta les,és nem lett belüle gol edig nem fujta be abiro,szoval a mi karunkra is tevedet
ja és igaz hogy ferdinand megserült??,


Szólj hozzá