Arsene Wenger a klub hivatalos oldalán megerősítette, hogy Tomas Rosicky nem sérülés miatt nem tér vissza a csapatba ebben a szezonban.

15 hónapot hagyott ki sérülés miatt a cseh középpályás, és az ínsérülése után veszélybe került a karrierje is. Wenger magabiztos, elmondása szerint a következő idényben már újra játszani fog Rosicky.

A pénteki sajtótájékoztatón a mester elmondta, hogy fizikai és lelki dolgokon is múlhat a várva várt visszatérés:

Nagyon hullámzó volt a teljesítménye. Egyszer jó, egyszer pedig nem. Akkor fog majd visszatérni, ha bizonyítja, hogy teljesen kész, és extramotiválttá valamint erőssé válik. Kicsit megint visszaesett ilyen téren (lelkileg).

Néha mindenen csak csodálkozik, hogy hogyan folynak itt a dolgok. Máskor, ha azt mondjuk neki, hogy: 'Rendben, újra edzhetsz!', akkor pedig brilliánsan teljesít.

14 hónapja játszott utoljára, a szezonjának vége van. Ha most megint elkezdené az edzéseket sérülése után, nem tudna felkészülni a szezon végére.

Kis problémáink vannak ezzel az üggyel kapcsolatban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Rossz hír.
15 éve
Törölt felhasználó
Igy már muszáj a következő szezonra visszatérnie.
15 éve
Törölt felhasználó
hát legalább már tudunk vmit a dologról kíváncsi vagyok mi lesz vele
15 éve
Törölt felhasználó
hát Pityesz gondolkodj el azért h eddig milyen gólokat lőtt az Arsenalban és a válogatotban edig se volt anyira sérülékeny. ez az első nagy sérülése szerintem van Persie sokal sérülékenyebb...
15 éve
Törölt felhasználó
jaj Rosi. Épülj fel és játszz.

Szólj hozzá