Az Arsenal középpályása, Tomás Rosicky felfedte, súlyos szalagsérülését követően azt hitte, vissza kell vonulnia a profi labdarúgástól.

A cseh válogatott 14 hónapja játékképtelen, de reméli, hogy még a 2008/ 2009-es bajnoki szezon vége előtt visszatérhet.

"Két műtét után közel egy évig fájdalmaim voltak, természetes, hogy az járt a fejemben, hogy többet nem léphetek pályára" - idézte Rosicky szavait a The Sun.

"Nehéz időkön vagyok túl. Rengeteg vizsgálatnak vetettek alá, és számos orvos vizsgált meg Európaszerte. "

"Most azonban végre tudom, hogy a térdem rendbejött, és hamarosan ismét játszhatok. És ez nagyon jó érzés."

A 28 éves játékos nemrég már majdnem visszatért az Ágyúsok tartalékcsapatához, azonban visszasérült. A Borussia Dortmund egykori sztárja megerősítette, nem komoly a sérülése."

"Jelenleg ágyéksérülésem van" - idézte Rosickyt a The Guardian.

"Azonban hosszú ideig elhúzódó, igen ritka térdsérülésem után tudom, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, hiszen már szinte mindent meg tudtam csinálni a pályán."

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
bizom hogy nem
15 éve
Törölt felhasználó
Rosicky az egyik kedvencem. Ha Dudunak sikerült visszanyernie régi formáját egy brutális sérülés után, akkor Rosickynek is sikerülhet! Nem értek egyet azzal, hogy öreg. 28 évesen még 3-4 év simán benne lehet. RvP is kilábalt a sérüléshullámaiból, reméljük Rosicky is egyben marad majd. Igaz Nasri kemény konkurencia lesz számára, de nem baj, ha rotálunk. Nagyon hiányoznak az átlövései a játékunkból. Egyedül Diaby szokott rendszeresen próbálkozni távoli lövésekkel. Sajnálatos, hogy Hleb már nincs velünk, mert ők ketten Tomás-szal csodákra voltak képesek! Remélem hamarosan visszatérhet és a legjobb formáját nyeri vissza!
15 éve
Törölt felhasználó
JA szerintem is Rosicky nagy erősítés lesz ha visszatér és nem szidni kéne itt hogy béna lesz.Ő az egyik legjobb középpályásunk mert jól cselez és nagyon jól lő.
15 éve
Törölt felhasználó
alig várom, hogy vissza térjen.
15 éve
Törölt felhasználó
Nem értem. Nagyon sokan temetik a kis Mozartot pedig nem tudom hogy miért. Miért ne lehetne már a régi? Nagyon kell ő a középpályára. GO ROSI!

Szólj hozzá