Heinze csatlakozhat az edzői stábhoz -  ESPN Argentína, ápr. 13.

Argentin sajtóértesülések szerint Gabriel Heinze csatlakozhat Mikel Arteta edzői stábjához a közeljövőben, a tárgyalások folynak a felek között.

Az argentin ESPN újságírója, Leandro Alves úgy tudja, hogy Arteta az elmúlt hetekben Spanyolországban egy ifjúsági tornán egyeztetett legelőször Heinze-vel egy esetleges közös munka reményében, a volt argentin válogatott játékos pedig jelenleg is Londonban tartózkodik a tárgyalások alatt.

Végleges döntés még nincs, mert Heinze-nek felajánlották a San Lorenzo edzői posztját is.

Arteta és Heinze egyébként 2001 és 2002 között csapattársak voltak a PSG-ben.

Heinze csatlakozása azért is jönne kapóra az Arsenalnak, mert Arteta tavaly nyáron már elveszített egy fontos csapattagot Steve Round személyében, nemrégiben pedig kiderült, hogy Carlos Cuestáért számos másodosztályban szereplő klub érdeklődik, köztük a Norwich, a Kanáriknál a fiatal spanyol edzőt szemelték ki menedzsernek.

Havertz előretörése miatt átírhatjuk a nyári terveket - John Cross, Daily Mirror, ápr. 11.

Kai Havertz jó szereplése a középcsatár poszton arra késztethetik Mikel Artetát, hogy gondolja át a nyári átigazolási terveit, írja John Cross, a Daily Mirror újságírója.

Jóideje tartják magukat azok a pletykák, miszerint az Arsenal középcsatárt akar igazolni a nyáron. Az első kiszemelt Ivan Toney volt, mostanság viszont a Sporting svéd csatárát, Viktor Gyökerest hozták komolyabb összefüggésbe a klubbal, igaz mindkét játékos kivásárlási ára szignifikáns lenne.

Havertz - aki a szezon első felében középpályásként játszott - Gabriel Jesus sérülékenységének köszönhetően visszakerült a csatárposztra, ahol eredményesen játszik, a Daily Mirror újságírója, John Cross szerint ez átírhatja a terveket.

Cross úgy gondolja, csatárt így is igazolna az Arsenal, de egy kiforrott - de egyben drágább - opció helyett egy olcsóbb, és fiatalabb opcióban gondolkodhat Arteta, aki lehet, nem tenne azonnal hozzá a csapathoz, viszont kis idő elteltével fontos láncszeme lenne a keretnek - ilyen lehetne Evan Ferguson a Brightontól, Benjamin Sesko a Leipzigtől vagy Joshua Zirkzee a Bolongától. Hiteles források szerint mindhárom csatárt figyeljük már hónapok óta.

Cross szerint így az Arsenal több forrást tudná költeni egy szélsőre, aki vetélytársa lenne Martinellinek és Sakának, illetve egy középpályás leigazolása is terítéken van - Martin Zubimendi előkelő helyen szerepel Arteta listáján.

A PL-ben is jó a fél-automata lesellenőrző rendszer - PL. ápr 11.

A következő szezontól a Premier League-ben is bevezetik a félautomata lesellenőrző rendszert, miután a bajnokságban szereplő csapatok egyhangúlag megszavazták a javaslatot, írta csütörtökön a Sky Sports.

A számítógép által ellenőrzött leshelyzeteket már egy ideje használják az európai kupasorozatokban és a különböző világeseményeken. A PL-nek egyelőre még nincs kivitelezője, de a megállapodás értelmében már a következő szezonban debütál az újítás.

A leseket eddig a VAR-ral ellenőrizték vissza a játékvezetők, ami jelentős időt vett el a meccsből, ám most a számítógéptől ezen folyamatok gyorsulását várják a szakértők.

Új tehetség döntheti meg Nwaneri rekordját - talkSport, ápr. 9.

Jack Wilshere, az Arsenal U18-as csapatának új edzője úgy gondolja, hamarosan veszélybe kerülhet Ethan Nwaneri rekordja, már ami a legfiatalabb pályára lépő játékost illeti a felnőtt keretben.

A nemrégiben hosszabbító Nwaneri mindössze 15 éves és 181 napos volt, amikor debütálhatott a felnőtt keretben 2022 szeptemberében, ám most egy új tehetség lépett színre az akadémiában Max Dowman személyében, aki alig 14 éves, de márisn az U18-asok között játszik.

"Mindig van kétely, ha valaki ilyen fiatalon pályára léphet a felnőtt keretben, de ha valaki jó, akkor a kor nem számít." - mondta Wilshere.

"Való igaz, hogy hétről hétre még egyenletesesebb teljesítményt kellene hoznia, de még csak 14, az érettségire sem kezdett még el készülni."

"Egyensúlyt kell találnunk vele kapcsolatban, mert nem akarjuk pusztán egyre jobban terhelni, azt akarjuk, hogy továbbra is élvezni tudja a játékot."

"Remélhetőleg ezzel együtt fel tudjuk gyorsítani az útját a felnőtt keretbe, és amint ott bemutatkozik, készen fog állni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (705)

11 napja
Theo Walcott has more Champions League goals (15) than some serious goalscorers🤯
🇧🇷Ronaldo Nazario (14)
🇫🇷Zinedine Zidane (14)
🇩🇪Miroslav Klose (14)
🇪🇸David Villa (14)
11 napja
kissé árnyalja ezt a statot, hogy gondolom a góljai nagy részét a csoportkörben szerezte ilyen Sparta Praha-k meg Dinamo Zagrab-ok ellen 😅
11 napja
Esélyes :D
11 napja
https://www.facebook.com/watch?v=873883434495855 Fhu azért ezt milyen lehet átélni bassza meg. Még ígyis hidegrázós.
11 napja
Nem értem sokaknál ezt a nagy letargiát, így nem kell indulunk a Klub VB-n, végülis Mikel most intézett nekünk egy nagyobb pihenőt, hogy majd kipihentebben fussunk neki a szezonnak és megnyerjünk minden létező kupát amiben elindulunk. Mesterterv!! 😛
11 napja
megbasszák már az anyjukat ezekkel a faszságokkal
11 napja
mennyi pénzt ért volna a klub vb ?
11 napja
sokat, nagyon sokat, mar csak a bekerules is
11 napja
hát hiányozni fog az a lové, legelalább az elődöntőt meg kellett volna élni
11 napja
"A klub hét éve nem játszott a Bajnokok Ligájában. Szerettünk volna az elődöntőbe vagy a döntőbe bejutni már az első évben. Más kluboknak hat-hét év kell, hogy elérje ezt, amit mi."
Erről van szó és ezt le is írta még egy két személy. Az egyik talán Lordkucs. Inkább örüljünk ennek mert szép eredmény és bevétel szempontjából nagyon fontos volt
11 napja
Kispesti fogd már fel baszdmeg amit mondunk, ennyire hülye nem lehetsz. Nem az a baj, hogy kiesett a csapat, hanem az, ahogy. Ostoba kretén.
11 napja
Csabi, te érthetetlen! Pont nem arról beszélsz amit Arteta mond. Ha nem vagy képes megérteni, nem kell ide írkálni
11 napja
6-7 év kell ahhoz, hogy elérje a csapat, hogy kapura lőjön? Seggnyaló faszszopó mocsok vagy két profillal, takarodj már a kurva anyádba innen.
11 napja
Ha ennyire szarsz arra amit az edző nyilatkozik akkor miért vagy itt? Akkor menjél át a citys oldalra. Ne itt pofázzál.
11 napja
Arteta folyamatosan baromságokat nyilatkozik, miért kéne mindenben egyetérteni?
11 napja
Jackoxi fogd már be a pofádat...kurvára irritáló,h itt ekézed a csapatot.Takarodj a spurs oldalra és szopkodd fel nekik .Te kutya divatbuzzancs
11 napja
fogadni mernék,h te homokos vagy...Azok rinyálnak így...Nincs a szervezetedben tesztoszteron gecc... kis vérátömlesztés kéne neked.Újpest szurkolók 5 éve úgy járnak meccsre,...idegenbe is,h szezononként 6 meccset nyernek... meg zeljes a kilátastalanság..Te meg itt folysz szét mint valami takonylabda a 40 fokban...legyen már tartásod ember.
11 napja
saját magadat lájkolgatod?😃😃😂😂

Szólj hozzá