Egyre inkább úgy fest, hogy az Arsenal Gabriel Martinelli után újabb brazil tehetséget fog igazolni, írják brazil és angol források.

Charles Watts, goal.com megbízható újságírója szerint a Sao Paulo 19 éves ásza, Marquinhos már Londonban tartózkodik, hogy átessen az Arsenalnál a kötelező orvosi vizsgálatokon és aláírja a szerződését az Ágyúsokkal.

Marquinhos az eredeti posztja szerint szélsőtámadó, de középen is megállja a helyét. A ballábas játékos 2021 júliusában tört be a Sao Paulo felnőtt keretébe. A csapatnál mindent megtettek volna annak érdekében, hogy maradásra bírják Marquinhost, emiatt meghétszerezték volna a jelenlegi fizetését, de az Arsenal sportigazgatója, Edu úgy gondolta, hogy a játékos megszerzése túl jó ár/érték arányt képviselt, és nem sajnált 2,5 millió fontot sem kiadni érte.

Marquinhos természetesen első körben nem a felnőtt kerethez csatlakozik, hanem az U23-asokhoz, de ha jól teljesít, akár csatlakozhat is az A-csapathoz a nyári felkészülési időszakra.

Ennek ellenére inkább az a valószínűbb forgatókönyv, hogy a játékos a következő idényt kölcsönbe tölti valamelyik spanyol csapatnál.

Marquinhos leigazolása napokon belül, legkésőbb a következő hetekben hivatalos lehet, ha megkapja a szükséges munkavállalási engedélyt. A brazil játékos lehet az Arsenal harmadik nyári igazolása, miután a New England Revolutiontól érkezni fog a kapus Matt Turner, illetve a Colorado Rapidstól Austin Trusty.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

2 éve
Siessetek 150es oddst hoztam össze,nyer az aston villa és a norvich 15 és 10 es odds
2 éve
remélem megtetted vagy 50.000-rel
2 éve
Spurseknel allitolag gyomor rontas tortent, es lehet tobben nem tudnak ott lenni vasarnap a zaro forduloban🤔

A tortenelem megismetli magat?
2 éve
Akkor elintézik a sporik.
2 éve
Véletlenül mi leszünk a negyedikek, kirúgom a ház oldalát. 🤠
2 éve
videot majd kerunk rola 🤳
2 éve
Martinellirol ugyanezt mondtak, aztan megragadt a keretben, ettol fuggetlenul persze lehet, hogy Marquinhos megy kolcsonbe, de remelhetoleg megragadja a lehetoseget es atveszi Pepe helyet a csapatban.

Szerintem mellette mar max 1 brazil fog jonni, az talan Jesus.

Am ha Trusty is pl menne meg kolcsonbe, akkor Gabriel moge egy Lisandro Martinezt megneznek, aki Salibaval szerintem nagyon jol ki tudnak egesziteni egymast.
2 éve
kispestimaradonnya
Kitiltott felhasználó
sztem kozeppalyara is latim fog jonni...most,h brazil,portugal,v argentin eppen,nem tudni...de oda is johet brazil meg....raadasul allitolag a portos pepét is figyeljuk...Ő is brazil.Kellenek a latinok akik koszinezik a jatekot,mert az nagyon hianyzott iden...britekkel nem lehet jatekot szinezni....eros strukturat epiteni igen.
2 éve
az a baj, h nem erted a rendszert, MUSZAJ, h legyenek angolok a csapatban.
2 éve
Hagyd, Titou, nem ért ez semmit, mert hülye, mint a segg, csak rasszistáskodni tud
2 éve
Kíváncsi lennék Arteta fejére amikor megtuda, hogy együtt fog dolgozni Turnerrel és Trustyval.

Szólj hozzá