Az elmúlt napokban érdemi megmozdulás történt Alexis Sanchez esetleges eligazolása ügyében, a goal.com szerint a Manchester City megkereste az Arsenalt a chilei játékos átigazolásával kapcsolatban.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal szakmai stábja és a játékosok is elégedetlenek Alexis elmúlt hetekben tanúsított magatartásával, és felmerült, hogy januárban, az utolsó alkalommal, pénzzé teszik a szélső játékjogát.

Ez már a nyáron is megtörtént volna, ha az Arsenalnak sikerült volna helyettest találnia a távozó Alexis helyére - ám ez ekkor nem valósult meg. Akkor Alexis 60 millió fontért váltott volna klubot, most ez jóval kevesebbért történhet meg: az Arsenal 35 millió fontot akar, ám a City csak 25 millió fontot hajlandó a támadóra áldozni.

A játékos körében nagyon bizakodnak abban, hogy az Arsenal a télen már beadja majd a derekát, ugyanis Alexis minél hamarabb szeretne távozni a londoni csapattól.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

6 éve
Törölt felhasználó
De igen ,mert az volt Wenger elkepzelese hogy ok a huzo emberek,Ospinaval es Mertesackerrel.Ezek kozul mar csak Ospina fer be a keretbe.
6 éve
Tény,ha akarunk valamit akkor mindhármat ki kell szórni, de akkor is egy Nottingham ellen nem hinném,hogy az ő személyük lenne a vereség oka.Egy 14. helyen álló másodosztályú csapat ellen játszottunk...
6 éve
Törölt felhasználó
Arsenal1220 eppen a Welbeck Walcott Iwobi harmas a gond.Ezek nem Arsenal szintu jatekosok.Az mar vegkepp katasztrofa hogy ok legyenek a huzoemberek.Ha egyenkent vannak a palyan akkor is 10 emberrel jatszunk.
6 éve
a Hleb-es poszt alatt pont ez volt az első hozzászólásom hogy B-csapattal is simán nyerni kell na meg késöbb hogy engem inkább a padot látva vannak fenntartásaim (amit úgy értettem hogy a riválisainkkal szemben mi nem tettünk sem a padra sem a kezdőbe egy komolyabb kezdőjátékost sem )
ekkor még nem gondoltam hogy ennyire nagy szenvedés illetve égés lesz a meccs
aztán próbáltam elviccelni és nem venni komolyan a történteket majd aztán az utolsó 15-20 perce elszakadt a cérna nálam is viszont beláttam hogy semmi értelme
6 éve
Ezzel a kerettel is simán verni kellett volna őket...itt nem csak a játékoskeretben kell keresni a hibát,hanem abban,hogy semmi kreativitás nem volt.Megint ment a tili-toli aztán majd lesz valami...Szánalmas ez.Nehogy már egy Welbeck-Walcott-Iwobi ne tudjon egy másodosztályú csapat ellen helyzeteket kialakítani...a középpálya volt ami viszonylag gyenge volt, de a védelemben is jó nevek voltak.Wenger is rendesen benne volt ebben a vereségben és az a legviccesebb,hogy lenyilatkozta: "9 válogatott játékos volt a kezdőben, nem hinné,hogy ez volt a gond" Igazából ezzel saját maga alatt vágta a fát...Én se raktam volna fel több embert a jók közül, szerintem teljesen vállalható volt ez a kezdő, a játék viszont nulla.Mondjuk Feri kihozza ebből a meccsből is,hogy a Nottingham-nek erősebb kerete volt és ezért kaptunk ki ,Wenger mindent megtett :lol: Minden vereség után a játékoskeretben keresi a hibát,taktikai felkészületlenségről itt az Arsenalnál szó sem lehet soha!

Szólj hozzá