Megbízható lapértesülések szerint az Arsenal leigazolta a PAS Giannia 20 éves görög utánpótlás védőjét, Konstantinos Mavropanost.

A játékos még a keddi nap folyamán járt az Arsenal colney-i edzőközpontjában, ahol átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon, egy nappal később pedig az angol csapat megegyezett Mavropanos kivásárlási áráról is, az Arsenal mintegy 2,2 millió fontot fizet a játékosért.

Az eredeti tervekkel ellentétben viszont a goal.com megbízható újságírója, Chris Wheatley szerint Mavropanos mégis marad az Arsenalnál, a csapat nem kölcsönzi ki őt a szezon végéig. 

A fiatal görög védőt az Ágyúsok új vezető játékosmegfigyelője, Sven Mislintat fedezte fel,és eredetileg a Dortmundhoz készült volna vinni. Azzal viszont, hogy a német szakember az angol csapathoz igazolt, inkább ott valósította meg az eredeti elképzelését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

6 éve
Ha Chambers, Holding, Bramall nem lenne angol, biztos nem lennének a csapat tagjai, valamint egy jó ideje Walcott sem. Hatalmas szopás ez a szabályzat, miszerint az első csapatban kötelezően kell 6-7 angol játékos... Evans is csak azért kerülhet szóba itt és a city-nél is, mert angolnak számít...Nem lenne nehéz jó középső védőt igazolnunk, de ezt a korlátozást szem előtt kell tartanunk :-S
6 éve
nem lesz könnyű télen jó védőt venni
6 éve
Rugani-ról és De Ligt-ről olvatam mostanában akik tényleg nem lennének rosszak csak az áruk ami nem kevés de pl a Bilbaós Laporte vagy akár Manolas ( sajna mindkettejüknek 2020 ill 2022 ig van szerzősdése ) és ők is valószínű nem aprópénz lennének.. viszont aki jó pénzért jöhetne az De Vrij főleg hogy nyáron jár le a szerződése
6 éve
Na és milyen védőre számíthatunk a télen? A múltkor Diallot, a Wolfsburgos Felixet meg Evanst írtátok, hát nem dobtam hátast... Én egy fiatal és egy kiforrt játékossal (aki nem Evans) kiegyeznék, de ne 2 tehetséget hozzunk már!
6 éve
Meglátjuk, Alderweireldnek lesz kivásárlási záradéka (25 millió euró) elvileg :DD haha, vicces félretéve, egy védő érkezésére még a télen is számíthatunk... Ez így nem életbiztosítás... sorra sérülnek meg az embereink.

Szólj hozzá