Péntek kora délután az Arsenal hivatalosan is megerősítette, hogy Rob Holding hosszú távú szerződést kötött a csapattal. A sokoldalú védő a Bolton Wanderers együttesétől érkezett Észak-Londonba.

A 20 éves védő a tavalyi szezon elején robbant be Bolton felnőtt csapatába, és lett állandó tagja a kezdőnek. Jó teljesítményét az is mutatja, hogy a klub szurkolói őt választották meg az év legjobb játékosának is. Holdingnak jól ment az angol U21-es válogatottban is, miután megnyerték a korosztályosoknak kiírt, neves touloni tornát korábban az év folyamán, immáron új csapattársával, Calum Chambersszel együtt.

Holding az eredeti posztja szerint középső bekk, de akár szélső védőként is bevethető. Az Arsenal nem hozta nyilvánossága a játékos kivásárlási árát, de megbízható sajtóbecslések szerint Holding 2 millió angol fontért váltott klubot.

Az átigazolás véglegesítéséhez már csak az angol szövetségnek kell elfogadnia a transzfert, de mindez már csak formalitás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (97)

8 éve
Törölt felhasználó
Jimcer+1!!
Ott az igazság.

8 éve
Törölt felhasználó
Hát jah. Ezért is van az,hogy néha már eldurran az agyam. És kapom olyankor a szurkolj másnak című kommenteket. Csak az a helyzet,hogy én az Arsenalt akarom sikeresnek látni nem a többi csapatot!
8 éve
Sajnos ennek az egésznek a csapat meg mi szurkolók isszuk meg a levét !!! És rajtunk röhög egész Európa !!!
8 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ő is ugyanúgy benne van ebben a költségmentes átigazolási politikában ergo nem kell ennyire védeni,hogy a körülm3nyek áldozata,mert ezt nem veszem be. Vagy ha mégis akkor miért nem lép le?mert ő is tudja,hogy ezt csak itt tudja csinálni sehol máshol. Áron akkor én is!
8 éve
Még azért van vissza a szezon kezdetéig egy kis idő szóval no para ! Igazából mi vagyunk hülyék már bocs... de minden évben ugyan ez van ! Mindíg az utolsó pillanatokban hozunk valakit aztán izgulunk hogy összeálljon a csapat az első meccsen meg stb !!! Wenger úgy ugrál ahogy fentről fülyülnek neki csak azért mondja a hülyeségeit mert az mindenkinek jó ! Minden évben profitot termel Wenger meg az elvárásoknak megfelel cserébe mindent magára vállal és ülhet a padon tovább legalábbis szerintem mert egy komoly célokért küzdő csapatnál már rég nem lenne Wenger edző !!! Kíváncsi leszek erre az augusztusra mit alkot a papa aztán a kifogásokat utána 🧀

Szólj hozzá