Az Arsenal a délelőtt folyamán hivatalos közleményben erősítette meg a japán támadó, Takuma Asano érkezését, akiért megszületett a megegyezés a Sanfrecce Hiroshimával.

A 21 éves játékos mindenben megállapodott a londoniakkal, így már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatok és regisztrációs folyamatok választják el attól, hogy csatlakozzon új csapatához.

Asano tavaly augusztusban debütált, s lépett mindösszesen 5 alkalommal pályára a Japán nagy válogatottban, ahonnan várhatóan meghívót kap az idén augusztusban megrendezendő riói olimpiára.

Takuma 18 évesen írt alá a Sanfrecce Hiroshimához, ahol 56 mérkőzésen játszott és szerzett 11 gólt. 2013-ban és 2015-ben pedig bajnoki címhez segítette a klubot.

Arsene Wenger a következőket mondta új szerzeményéről:

Takuma egy tehetséges fiatal támadó, akiben nagyon sok potenciál mutatkozik a jövőre nézve.

Remek benyomást keltett ránk a japán ligában mutatott teljesítményével, így bízunk abban, hogy kamatoztatni fogja tehetségét nálunk a következő években.

- mondta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

8 éve
Törölt felhasználó
Én arra gondolok hogy akkor monrealt dobná be kosi mellé már csak az xp miatt is.
8 éve
Persze, hogy kamu. Ezt csak szórakoztatás céljából írtam ki. :-)
Ha el hoznánk Lukakut és Rodriguezt, akkor azzal számunkra be is fejeződött az átigazolási szezon. Különben Rodriguez réges-régen középhátvéd volt, szóval azt is kinézem Wengerből, hogy ezzel két legyet akarna ütni egy csapással.
8 éve
Van Persiet velünk is szóba hozták? Tudomásom szerint idáig csak a West Ham meg a Crystal Palace volt képben vele kapcsolatban... Attól függetlenül, hogy velünk egy köcsög volt, én elnézegetném még a PL-ben... Már nem nálunk, de mondjuk a West Hambe simán.
8 éve
Törölt felhasználó
Én rodriguezt olvastam meg lukakut jah. Persie az szerintem kacsa
8 éve
Törölt felhasználó
Én rodriguezt olvastam meg lukakut jah. Persie az szerintem kacsa

Szólj hozzá