Kezdőtizenegy: Ospina, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Elneny, Campbell, Iwobi, Walcott, Welbeck

Kispad: Macey, Bellerin, Monreal, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

8 éve
Most a 2. hsz-el értek egyet, Wenger sz@rt bele és bízott Elnyen-ben az előző FA meccs alapján, akkor tényleg jó volt. A jó megmozdulások nekem nem tűntek fel a rengeteg hiba mellett. Amúgy meg az Arsenalt egy újoncra bízni... háááát.
8 éve
Törölt felhasználó
Egyébként igen, ami feltűnt a meccs előtt, hogy hiába hangzik jól a kezdőtizenegy, itt ki lesz a vezérünk? Előző fordulóban ott volt Alexis, de most a csatár hármasból senki se irányító típus (ezért tetszett mindhármuk játéka, mert még is sokat vállaltak mezőnyben), Iwobi meg hiába tehetséges, igazi 10es szerepkört nem várhatunk el tőle. Szóval Wenger valószínűleg 1, Elnenyben nagyon bízott, 2, valljuk be, valószínűleg szart bele ebbe a meccsbe a Barca előtt. De továbbra is azt mondom, hogy amíg kitudunk állítani egy ilyen B csapatot (+reméljük Gabriel), addig én még kicsit örülök is, hogy láthatok egy visszavágót, legalább lesz egy izgalmasabb szerda estém.
8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, Elnenynek azért volt egy két szemkápráztató észrevétele, most konkrétan 2 jut eszembe, egy egyérintős indítása Flamónak még az elején és egy bivalyerős szintén egy érintős passz Gibbsnek a második félidőben, amiből a balbekk sokkal többet kihozhatott volna. De ezen kívül is rémlik a több. A lényeg, hogy én egy Gabriel féle folyamatos, nem feltétlenül gyors fejlődést várok tőle és a hibái ellenére ezen úgy tűnik nekem, hogy jó úton van.
8 éve
Törölt felhasználó
2-3 hét múlva.
8 éve
Ilyenkor mikor szokott lenni a visszavágó kb?

Szólj hozzá