Ma 17:20-tól lép pályára az Arsenal csapata az Emirates-kupa második, egyben zárónapján, az ellenfél a tavalyi német bajnokság ezüstérmesével és a német kupa győztesével, a Wolfsburggal találkozik.

A kezdő:  Cech, Bellerin, Chambers, Gabriel, Monreal, Arteta, Cazorla, Reine-Adelaide, Ozil, Wilshere, Walcott.

Cserék: Martinez, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Giroud, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Akpom, Coquelin, Hayden, Iwobi.

A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

9 éve
Törölt felhasználó
Nem sérült, csütörtökön kezdett edzeni, Bielikkel együtt, de értelemszerűen nem lett volna értelme játszani őket. És jó eséllyel még a nyáron megy kölcsönbe. Bár azért érdekes lesz ha Campbell végleg megy, mondjuk ő úgyse szélső, és Gnarby és Wellington is kölcsönbe megy. Azért egyik maradhatna, mondjuk mind jobbszélső, meg Walcott és Ox is, balon annyira nem jók, de oda meg csak Sanchez van, és azért néha kellene más is. Muszáj pihentetni őt is, különben megint idő előtt "lemerül".
9 éve
Gnabry amúgy merre van? Sérült vagy még szabin van?
9 éve
Törölt felhasználó
Amúgy vkp se feltétlen kell, ha Hayden-t itt akarja leginkább bevetni Wenger, már tavaly is megmutatta, hogy ő is megfelelő játékos, és akkor még ott van Biellik is. Végre teljesnek érzem a keretet, és a fiatalokkat is szép lassan be lehet építeni. Szerintem Iwobi és Akpom is itt maradhat, és kaphat egy-egy kiscsapat ellen kezdő szerepet is.
9 éve
Ma nem, de tegnap és az Everton ellen nagyon jól játszott.
9 éve
Törölt felhasználó
Számomra ma nem volt benne akkora áttörő erő, mint tegnap Ramseyben, persze ezt sok minden befolyásolhatta. Én csak ebből a 2 meccsből, illetve a Szingapúr vagy nem tom kik elleni bohóckodásból tudok kiindulni.

Szólj hozzá