A Reading elleni FA kupa elődöntőn bokasérülést szenvedő Per Mertesacker versenyt fut az idővel, hogy felépüljön a vasárnap megrendezendő Chelsea elleni rangadóra.

A német játékos ezen a héten még nem vehetett részt egy foglalkozáson sem, noha Arsene Wenger szerint továbbra sem kizárt a kapitány-helyettes játéka.

Mertesacker a múlt hét óta nem vehetett részt az edzéseken. Továbbra is kezelik a bokáját, még nem tudom, hogy elérhető lesz-e vagy sem. Jelen pillanatban azt mondanám, hogy 50-50%.

- kezdte

Alex Oxlade-Chamberlain továbbra sem bevethető, az angol középpályás még március elején sérült meg, azóta viszont közelében sincs a visszatértésnek.

Mikel Arteta személyében viszont egy újabb hosszú távú sérült térhetett vissza a teljes körű edzésekhez, ugyanakkor a hétvégén még biztos nem lesz kerettag a spanyol.

Chamberlain nem bevethető és az edzésekhez sem térhetett még vissza.

Arteta viszont egyre jobb állapotban van, de még nincs kész arra, hogy tétmérkőzésen szerepeljen.

Ami mindenképpen jó hír, hogy Mertesackeren kívül nincs újabb sérült a hétvégéről, így mindenki más elérhető lesz a londoni derbire.

Amennyiben a német középső védő nem tudja vállalni a játékot, úgy Gabirel fog helyette szerepet kapni Laurent Koscielny párjaként.

Nincs más sérültünk Mertesackeren kívül.

Abban az esetben, ha Per-re nem számíthatunk, Gabirel fog kezdeni. Készen áll.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

9 éve
Törölt felhasználó
9 éve
Törölt felhasználó
Na két olasz is bejuthat az EL döntőbe, és még akár a Juve is a BLben. Szóval jövőre simán 1000 ponton belül lehetnek, ha jövőre is tovább jutnak, akkor 16/17-ben már csak 3 angol indulhat. Sőt még selejteznie is kell a 3.-nak.
9 éve
Törölt felhasználó
James!
Az utolsó hozzászólásodból minden betű arany. 🧀
9 éve
Törölt felhasználó
Kb Mertesacker nem szokott felugrani fejelni, meg úgy egyáltalán, inkább lehajol, Coquelin meg magasabbra ugrik, így semmit nem számít az alap magasság. Mertesacker inkább testi erőben van előnyben, és néha a hosszú lábait tudja kamatoztatni szerelésnél, ezzel kompenzálni lassúságát. Gabirel gyorsabb, de semmiben se kimagasló jelenleg. Nem elég rutinos, koncentrált, magabiztos, erős, technikás és higgadt.
Chelsea biztos összeszerel egy csatárt, csak kamuznak, de Hazard bárkit megszívat, Gabrielt biztos meg fogja. Remélhetőleg Coquelin is ott lesz.
Artetanak semmi olyan adottsága nincs, ami szükségessé teszi hogy játsszon, labdát tartani(nem megtartani), hátrapasszolni szinte mindenki képes..
9 éve
Törölt felhasználó
"Nekem hiányzik az a plusz 11 centi" Na, most gondolkodtam el, hogy ez az Arsenalfan vagy valami női fórum :D :D :D

Szólj hozzá