A francia Nice Marin napilap értesülései szerint az Arsenalnak és a Nice együttesének sikerült megállapodnia David Ospina kivásárlásái áráról. Ennek értelmében a kolumbiai kapus lehet az angolok harmadik igazolása az idei nyáron, Ospina játékjogáért mintegy 4 millió eurót fizet az Arsenal.

Az elmúlt hetekben egyre intenzívebbek lettek azok a spekulációk, miszerint Arséne Wenger választása a 25 éves játékosra esett, mint második számú hálóőr. A francia menedzser a Boreham Wood elleni barátságos meccset követően elárulta, biztosan fog kapust igazolni az elkövetkezendő hetekben.

Wenger az elmúlt hetekben több opciót is átgondolt a kapusokat tekintve, amely azok után vált hiányposzttá, hogy Lukasz Fabianski nem újította meg a klubbal való szerződését, s a Swanseaba távozott.

A sajtóhírek szerint Wenger elsődleges kiszemeltje David Marshall volt, ám a Cardiffnál a kiesésük ellenére is legalább 10 millió fontot akartak kapni a kapusukért, a francia pedig ennyit nem akart áldozni egy csere-hálóőrért.

Ospina neve viszont már a világbajnokságot megelőzően is szerepelt Wenger listáján, s a kapus remek szereplése a kolumbiai válogatottban még vonzóbb célponttá tette a 25 éves játékost. 

A hírek szerint Wenger már a világbajnokságon megkereste Ospinát és a játékos menedzserét, ahol kiderült, hogy a kapus szívesen jönne Londonba. A Nice-el való megállapodást követően már csak a játékossal kell megegyezni, ám mindez vélhetően már csak formalitás lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

10 éve
Törölt felhasználó
:DD
10 éve
Törölt felhasználó
:DD
10 éve
Törölt felhasználó
Jimcer! Az se semmi, hogy az új csatárunk érkezésénél benyögik, hogy Dirty Sanchez :lol:
10 éve
Törölt felhasználó
Jackoxi ezen az útwengeresek is trollkodtak xD MIvel a madridé Kroos,ezért tuti,hogy jön Khedira, én meg leszarom mennyit zsebel be nem az én lecsóm :D
10 éve
Törölt felhasználó
tipikus Wenger igazolás, tökéletes megoldás lenne, és egyben Sziszinek is hasonlóan komoly konkurenciát jelentene, mint Fabianski. Kora miatt pedig be lenne biztosítva, hogy még jó ideig ne kerüljön Martinez az utazó keret közelébe...

Szólj hozzá