A Sky Sports ma megerősítette az elmúlt napok pletykáit, miszerint a jelenleg szabadügynök Ahmed Fathi próbajátékra érkezik az Arsenalhoz.

A 29 éves játékos nem hosszabbította meg az idény végén lejáró szerződését az Al Ahly-val, így szabadon tárgyalhat más klubokkal.

Wenger hosszú ideje követi az egyiptomi védő teljesítményét, sőt kilenc éve nagyon közel állt ahhoz, hogy az Arsenal játékosa legyen, ettől csak a munkavállalási engedély birtokba vétele választotta el.

A játékos számára nem lenne idegen a Premier League, lévén 2007-ben a Sheffield United, míg 2013-ban a Hull City színeiben már próbára tehette magát.

Fathi több, mint száz alkalommal lépett pályára hazája színeiben, így egy egészen rutinos játékos érkezhetne a jobb oldalra, aki minden bizonnyal a kölcsönbe tartó Carl Jenkinson-t pótolná.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (40)

10 éve
Törölt felhasználó
https://www.youtube.com/watch?v=XA8uzGnKqDo akkor ez szándékos volt :)
10 éve
Nem kéne gúnyolódni szegény Balotellin, ő az egyik olyan focista, aki a vagyonának nagy részét eladakozza a rászorulóknak... mellesleg szerintem TOP 10-es csatár, Wenger megnevelné és kihozná belőle a maximumot...legalábbis remélem :)
https://www.youtube.com/watch?v=JBuI0_BYbiM
ui.: Fabregas....még jó, h nem jött vissza, ezt a remek teljesítményt remélem hozni fogja a kékeknél is. :lol:
10 éve
Állítólag már nem is árulják Khedira mezét a Real Madridnál!Nagyon remélem ,hogy sikerül megegyezni a némettel, de ezt a 150 ezres fizetést esetleg egy Vidalnak adnám meg a posztján, másnak nem nagyon.

Nasri0220: :D
10 éve
Törölt felhasználó
Adnak hozzá személyzetet is akik felöltöztetik meccs előtt meg edzésen?
10 éve
Legújabb pletykák szerint 14 v 15 milliós ajánlatot tettünk Balotelli-ért.

Szólj hozzá