Angol lapértesülések szerint Arséne Wenger ezen a nyáron komolyan fontolgatja annak a lehetőségét, hogy él opciós jogával és visszaigazolja Cesc Fabregast a Barcelonától.

A spanyol középpályás helyzete távolról sem tűnik stabilnak a Barcelonánál. A 2011-es visszaigazolásakor a katalán csapat szurkolói óriási elvárásokat támasztottak felé, akkoriban többen is úgy vélték, hogy Fabregas lesz Xavi utódja a későbbiekben.

Az ígéretes kezdés után Fabregas beilleszkedése megtorpant, a középpályás egyre kevesebbszer játszott a kezdőben - emiatt pedig már tavaly nyáron is megindultak azok a pletykák, miszerint a játékos hamarosan visszaigazolhat Angliába.

Akkor még Fabregas a maradás mellett döntött, a Tito Vilanovát a menedzseri poszton váltó Gerard Martino pedig több bizalmat szavazott neki. Az áttörés azonban így sem jött el, így nem véletlen, hogy a játékos sorsa közel sem biztos a nemrégiben edzőváltáson átesett Barcelonánál.

A Daily Mirror és a Daily Mail szerint az Arsenal figyeli Fabregas sorsának alakulását. Mint ismert, a játékos 2011-es eladásakor Wengerék olyan előnyös szerződést kötöttek a Barcelonával, hogy a katalán csapatnak azonnal tájékoztatnia kell az Arsenalt, ha ajánlat érkezik a korábbi játékosukért, ráadásul elsőként az Arsenal válaszát kell meghallgatniuk.

Fabregasért jelenleg a két manchesteri klub küzd, de nem kizárt, hogy Wenger hazahozza csapata egykori reménységét.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

10 éve
Törölt felhasználó
Szerintem bőven elférne Fabregas a rotációban,idén szerintem sok tartalék maradt bent a csapatban,gondolok itt Özil,cazorla teljesítményére Walcott és Wilshere állandó sérüléseire.Fabregas visszavont középpályásként és a csatár mögött is kiváló teljesítményre képes.Cazorla inkább szélső,ahogy Ox is az.Wilshere-ről már Wenger is elmondta,hogy hátrébbról fog indulni,ahogy Ramsey.A védekezést szerintem csapatszinten kell megoldani,nem egy darálógéppel a pálya közepén és Wenger sem híve a buta ütközőgépeknek.Mindemellett Ramsey és Wilshere is kiválóan szerel és kellően agresszívak is.A védelemben megtartanám Vermaelent mindenképpen,Sagnát pótolni kell,nevet nem mondanék,de én nem vagyok benne biztos h Aurier fog érkezni.Kapus posztra egy rutinos hálóőrt hoznék.Csatárposztra lehetőségek viszonyában és Fabregastól függően hoznék embert vagy nem.
Tehát jelenleg a felröppent pletykák tükrében két féle helyzetet képzelnék el.
1.Jön Fabregas,JHV,Cserekapus és Walcott többet fog éket játszani.
2.Nem jön Fabregas,Jön JHV,Cserekapus,VKP,Walcott marad a szélen,lehető legjobb elérhető csatár a piacon...
Mindent összevetve 1 nagy igazolásra számítok Wengertől és több kisebb sebtapaszra.
10 éve
Törölt felhasználó
Csatár posztra hozzuk vissza a traitort, egyből meglenne oldva a csatár kérdés :)
10 éve
Írd meg véleményed! :red: :red: :red: :red: :red: :red: :red:
10 éve
Törölt felhasználó
Donznál a pont!
10 éve
Törölt felhasználó
Donz94! Igazából én is erre gondoltam (:

Szólj hozzá