Arsene Wenger minden bizonnyal már felkészült a csapat jobb oldali hátvédje, Bacary Sagna távozására, s a francia potenciális utódját keresi - az egyik ilyen lehet Serge Aurier, a Toulouse 21 éves védője.

Az elefántcsontparti labdarúgó kiemelkedő szezont futott csapatában, amire több neves egyesület is felkapta a fejét, többek a friss FA kupa győztes Arsenal.

Arsene Wenger nagy csodálója a 21 éves játékosnak, érdekesség, hogy Aurier pedig hatalmas Arsenal szurkoló, amit a közösségi portálokon található képei mélyen alátámasztanak.

Mint az az előbb említésre került, Sagna nagy valószínűséggel elhagyja Észak-Londont ezen a nyáron, így egyre több pletyka jelenik meg a lehetséges pótlásáról.

Az angol sajtó tudni véli, hogy az elefántcsontparti a legesélyesebb a francia által hagyott űr betöltésére, s akár még a Világbajnokság előtt megtörténhet a megállapodás. Ami biztosnak tűnik, hogy Aurier-en nem múlna az üzlet.

Elismerem, valóban csalódott lennék egy kissé, ha egy ilyen szezont követően maradnom kellene a Toulouse-ban. Új kihívásokat szeretnék."

- kezdte

Soha nem neveztem meg egyetlen klubot sem Angliából az érdeklődő csapatok közül, de szeretném megragadni a lehetőséget idén nyáron. Amelyik csapat a legtöbb érdeklődést mutatja felém, s amelyik a legtöbb játékidőt ígéri, az jó eséllyel indul.

Amennyiben ezen kritériumoknak eleget tud tenni az Arsenal, úgy nem tudnék nemet mondani.

- ismerte el az afrikai

Egy csodás klubról van szó, nagy történelemmel, egy francia menedzserrel, aki szívesen látja csapatában a Franciaországban futballozó játékosokat.

"De természetesen az sem elhanyagolandó, hogy a csapat komoly címekért küzd, és a Bajnokok Ligájában szerepel.

- zárta szavait

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

10 éve
Törölt felhasználó
Én is örülnék Cescnek!
10 éve
Törölt felhasználó
Ha Cesc visszajön megyek fehérvárra mezt venni!!!!
10 éve
Törölt felhasználó
Ha Cesc visszajön megyek fehérvárra mezt venni!!!!
10 éve
Miért kellene választani közöttük? Tipikus arsenal gondolkodás: nehogy már legyen 2 jó gamer is egy poszton....ááááááá :long:
10 éve
Törölt felhasználó
Fabregas az egyetlen játékos, akiért a vezetőség helyében minden pénzt odaadnék! Szerintem a világ legjobb irányítója! Remélem, ha a Barca megválik tőle, élni fogunk a visszavásárlási jogunkkal!

Szólj hozzá