Per Mertesacker az Everton elleni mérkőzést követően nem tűnt lehangoltnak, noha az Arsenalnak nem sikerült megvernie a liverpooli csapatot.

Az Ágyúsok ugyanakkor nagyon közel jártak ehhez, már-már úgy tűnt, hogy Mesut Özil találata elég lesz a három pont begyűjtéséhez, tíz perccel a meccs előtt, amivel az Arsenal hét pontra is elhúzhatott volna a második helyezett Liverpooltól.

Ám a válasz nem jött későn az Evertontól: Roberto Martinez csapata ugyanis pillanatokkal később egyenlített a fiatal spanyol, Gerard Deulefeu révén.

A mérkőzést követően Mertesacker elárulta, az Everton volt eddig a legkeményebb ellenfelük ebben a szezonban.

"Azt gondolom, ez volt a legnehezebb meccsünk az egész szezonban eddig. Nagyon feltoltan védekeztek, s az elejétől a végéig ment nekik a letámadás." - mondta a hórihorgas német.

"Nem tudtuk úgy játszani, ahogyan szerettünk volna. A második félidőben mindkét csapatnak voltak lehetőségei, s azt gondolom, a döntetlen lett a legigazságosabb eredmény."

"A következő hetekben nehéz meccsek várnak ránk, így lépésről lépésre szeretnénk haladni."

"Nyugodtak vagyunk, nem akarunk senkinek sem válaszolgatni. Az összes meccs valamennyi pillanatában jól akarjuk végezni a dolgunkat. Ez a célunk, és semmi más."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

10 éve
Törölt felhasználó
Kobe24 nem rád gondoltam. A tavalyi cikket azért linkeltem be, hogy páran lássák miket írogattak egy éve. Kereshetnék még Ramsey híreket is mikor mikor 10-ből 7 ember el akarta kergetni a csapatból. Egy év alatt annyi minden változik, hogy fölösleges arról beszélni mi lesz 4-5 év múlva. Erre akartam kilyukadni csak.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem értem, hogy jön ide, hogy tavaly el akarták egy csomóan küldeni Wengert, igen valóban ez volt de ne hasonlítsuk már a tavalyi évet az ideihez légy szíves. Én egyáltalán nem írotam ilyet, hogy más legyen az edzőnk amíg ő itt van és vissza nem vonul, persze lehet, hogy a többi hozzászólóra gondolsz. Egyetértek veled Moyes-val kapcsolatban, nyilván túlzó volt az, hogy senki nem akarta itt edzőnek látni (bár elég abszurd, hogy egy ilyen "szögletes" és kreatív focit nem ismerő edzőt szerettek volna néhányan). Lényeg az, hogy Wenger hosszabbítson és újra sikeres útra terelje a csapatot.
10 éve
Törölt felhasználó
Jaja mindenki megérdemelné a PL-t a klub a csapat Wenger a szurkolók és idén robbanhat a bomba! Vezetünk és ezt nem engedhetjük ki a kezünkből! Ezt csak mi szúrhatjuk el !! A nyáron még egy kis csiszolás és mehetünk az Elitbe a BLért! Idén egy jobb sorsolással a 4be is ott lehetünk. Aztán maradjon az öreg,mert a tavalyi év után újra remek munkát végez! Én is temettem tavaly,de beigazolta mekkora edző, és ezúton is bocsánatot kértem tőle,hogy megkérdőjeleztem a tudását!
10 éve
Egyetértek, Wengernek még maradnia kell. Látszik rajta, hogy megfiatalította és felrázta őt is Özil érkezése, remélhetőleg kicsúcsosodik ez a munka egy trófea képében. Nagyon ráférne már mindenkire! Nos és persze az is, hogy maradjon még legalább 3-4 évre.
10 éve
Törölt felhasználó
Kobe24 senki nem akarta edzőnek? Egyszer mertem azt írni, hogy minek ő ide amikor 11 éve nem nyert semmit erre leugattak, hogy kis csapatot irányít. Ha egyszer sok időm lesz visszakeresem. Wengert tavaly nagyon sokan el akarták küldeni innen. Most jobb lenne? Minek mindig a hülyeséget hajszolni? Ha tényleg hosszabbít és az egészsége is engedi még 4-5 évig biztosan ő lesz az edzőnk. És végül egy kis csemege: egy éve döntetlenre végeztünk az Everton ellen. A hozzászólásokat lehet csemegézni. http://arsenalfan.hu/hirek/2012/11/28/match-pub-everton-arsenal/

Szólj hozzá