Arséne Wenger elégedetten vette tudomásul, hogy az Arsenal csapata újabb játékosban bízhat - méghozzá abban a Nicklas Bendtnerben, aki több mint két év után ismét először volt eredményes az angol alakulatban.

A dán játékos váratlan esélyhez jutott szerda este a Hull City elleni bajnokin, de már három perc is elég volt ahhoz, hogy betaláljon.

"Bendtner játéka talán kevésbé volt nyilvánvaló és várható, de keményen dolgozott. Már korábban is mondtam, hogy ha valakin látom az akarást az edzéseken, akkor számíthatunk az illető játékára." - mondta Wenger.

"Kijárt Giroudnak a kis pihenő, de jó tudni, hogy adott esetben Bendtnerre is támaszkodhatunk, mert hozza a kellő színvonalt." - tette hozzá a francia.

"Összességében mindenki jól teljesített. Nem olyan egyszerű meghozni azokat a döntéseket, hogy ki játsszon. Ez egyfelől jót jelent, hiszen bárki is játsszon, jól fogja tenni azt. Viszont ez nehéz is, hiszen valakinek mindig ki kell maradnia. Még akkor is, ha egyébként megérdemelné, hogy játsszon."

"Az viszont nagyszerű, hogy a keretben valamennyi játékosnak kiváló a hozzáállása, és az összetartásra sem lehet panasz. Ez sokat segít a helyzetben." - árulta el a menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

10 éve
Törölt felhasználó
Annyira nem volt rossz, Giroud is szokott hajmeresztő dolgokat produkálni.
Jenkinson beadása nagyon szép volt valóban.
10 éve
Törölt felhasználó
Szezon végén lejár a szerződése, túlzásnak érezném, ha télen új szerződést tolnánk az orra alá! (:

Gixer92! Ne is mond, amikor Özil lövése kipattant McGregor-ról, és a dán belebotlott a labdába az annyira Bendtner-es volt, 0-0-nál biztos letéptem volna az arcom.
10 éve
Törölt felhasználó
Ez inkább csak Bendtnernek szólt szerintem. A gólja csupán Jenks érdeme, szó szerint a fejére lőtte a labdát, onnan már nehéz lett volna kihagyni, még Bendőnek is :D Egyébként megint hozta szokásost, visszapasszolja lövésre az ötösről meg hasonlók...
10 éve
Azért remélem nem tartja meg...

Szólj hozzá