Kieran Gibbs úgy gondolja, hogy az Arsenal rengeteget bizonyított szerdán este Dortmundban, amikor kisebb meglepetésre 1-0-ra legyőzték az első szezon BL-döntős együttesét.

Az Arsenal nem játszott a saját stílusában, mindössze két kaput eltaláló lövésre futotta, ám Aaron Ramsey-nek köszönhetően sikerült megszerezni az első és egyetlen gólt.

Az angol csapat így visszavette a vezetést a sorozat F-jelű csoportjában a Napoli előtt.

"Óriási győzelem volt, különösen az otthoni meccsünket követően. Bizonyítani akartunk az elvesztett mérkőzésünk után és ez sikerült is." - mondta Gibbs a lefújás után.

"Nem a saját stílusunkban győztünk, de a csapat jellemét mutatja, hogy így is sikerült megnyernünk a meccset."

"Nagyon nehéz a Dortmund stadionjában játszani, s így valami ütős eredményt elérni. Nekünk ez sikerült, szóval igazán pozitívak lehetünk. A győzelemmel visszavettük a csoport irányítását, s fontos, hogy ebből előnyünk is származhat majd."

"Továbbra egyfontos hétben tartunk, de két erőpróbán már megálltuk a helyünket, két remek csapat ellen. Azt gondolom, pozitívan várhatjuk a vasárnapi Manchester United elleni meccset. Magunknak lell bizonyítanunk, és senki másnak, hogy képesek vagyuk újabb derbit nyerni."

"Jelenleg így teszünk és nagyon elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel." - árulta el Gibbs.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

10 éve
Törölt felhasználó
"A győzelemmel visszavettük a csoport irányítását, s fontos, hogy ebből előnyünk is származhat majd."
Mintha Zomborit hallanám.. :D :D
10 éve
Törölt felhasználó
Nézzétek meg a .com-on a nyilatkozatokat. Hihetetlen, hogy a lengyel tud egyedül értelmesen beszélni...
Nem tudom, hogy a nyilatkozat alapján raktad e össze ezt de csak gratulálni tudok hozzá :D Össze-vissza beszélnek és semmi érdemlegeset nem mondanak.

Ui: Van pár helyesírási hiba az utolsó előtti bekezdésben.

Szólj hozzá