Cesc Fabregas a Telegraph-nak adott nyilatkozatában elárulta: reméli, hogy egy napon visszatérhet majd az Arsenalhoz, ha nem játékosként, akkor edzőként.

A spanyol játékos 2011-ben hagyta el az angol csapatot nevelőklubja, a Barcelona kedvéért, azóta pedig többször is felmerült, hogy Fabregas a kevés játéklehetőség miatt inkább visszaigazolna Arséne Wenger csapatához.

Ez eddig nem történt meg, ám Fabregas nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy napon visszatér majd egykori klubjához.

"Az Arsenal a szívemben van, és ott is fog maradni. Nem tudom, hogy lesz-e lehetőségem egy napon visszatérni játékosként, vagy később netán edzőként." - mondta Fabregas.

"Arról kétségem sincs, hogy a klubnál mindig tárt karokkal fognak fogadni. Ez a csapat egy igazi család, s biztos vagyok abban, hogy akár még játékosként is lehetőséget adnának nekem."

"Sol Campbell jelenleg az Arsenalnál dolgozik, és Dennis Bergkamp is eltöltött ott két-három hetet, amikor az UEFA edzőprogramján vett részt. A klub ilyen téren minden segítséget megad a korábbi játékosainak, szóval lehet, hogy egy napon még ismét lesznek közös terveink."

Fabregas ezzel együtt természetesen szurkol egykori csapatának. Tippként mindössze annyit mondott el, hogy a téli ünnepi menetrendet követően is az Arsenalnak kellene vezetnie a tabellát.

"Nagyon remélem, hogy az Arsenalnak sikerül megnyernie a bajnokságot ebben a szezonban. Az egyetlen dolog, amit igazán bánok, hogy nem sikerült valamilyen címet nyerni, amíg még ott játszottam."

"Most azonban jók az esélyeik, hiszen remekül kezdték a szezont. Majd meglátjuk, meddig tart ki a jó forma. Sajnos a Premier Ligában túl gyorsan változhatnak a dolgok: elég két elbukott meccs és aztán minden megfordul."

"Rengeteg dolog karácsony táján fog eldőlni. Az a csapat, aki a téli ünnepek után is az élen tud maradni, jó eséllyel bír, hogy kitart májusig."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
hát ahogy a képet nézem már senki nincs nálunk ...
11 éve
Törölt felhasználó
Majd ha fizet vissza térhet ....
11 éve
áááá dehogy jössz te vissza...edzőnek???? WTF??? Azért ilyen téren megelőznek jó sokan komám. Nem azt mondom hogy elfordulnék ha visszajönne és úgy játszana mint rég de ha a barszás formáját nézzük akkor hagyjuk..... ;-P
11 éve
Törölt felhasználó
Amíg az Arsenalban játszott, minden nyáron felvetődött, hogy leigazolják a katalánok. Amióta eligazolt, csak azt várják, mikor tér vissza Londonba.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben erre esély adódik, két okból sem. Egyrészt Fábregas tökéletesen jól érzi magát ott, ahol jelenlegi van(a kritikák is egyre csendesebbek vele kapcsolatban), másrészt Wenger sem fog kapkodni érte, ha ilyen ütemben fejlődnek, és ilyen érett játékot mutatnak a fiatal középpályásaink.

Szólj hozzá