Nicklas Bendtner egy hajszálra volt attól a nyári átigazolási ablak utolsó napján, hogy a Crystal Palace játékosa legyen, végül mégis maradnia kellett a csatárnak, mivel az ágyúsok nem tudták szerződtetni Demba Ba-t a Chelsea-től.

A 25 éves játékost többször elítélték a nagyképűnek vélt nyilatkozatai miatt, ám most Bendtner azt állítja, hogy a szavai nagyban ki lettek forgatva egy-egy nyilatkozata során, de elfogadja, ha az emberek nem kedvelik őt.

A dán válogatott támadó továbbá elmondta, hogy az Arsenal-tól távol töltött időszak alatt rengeteget tanult, főleg külföldön, így ez és a gyermeke születése nagyban megváltoztatta emberileg.

Mindenek előtt van egy gyermekem, akinek születése nagyban megváltoztatott engem. Rengetegen mondják, hogy egy gyermek megváltoztatja az embert, és ezt én is alátudom támasztani, nagy változásokat érzek az életemben.
Nem szeretek reagálni az ezelőtt tett nyilatkozataimra és az azokból származó kommentekre, amelyek mellesleg ki lettek fordítva -még a mai napig visszahallom és látom ezeket.
Ha nem szeretnek az emberek, megértem és elfogadom. Ha nem tudják tolerálni, hogy az ember fiatal és néha hibákat követ el, akkor az ellen nem tudok mit tenni, ez már nem rajtam múlik.
Megpróbálom kihozni magamból a legjobbat a családom, a barátaim és a klubnál lévő emberek számára.
Úgy gondolom minden futballista a lehető legtöbbet akarja elérni. Ezért küzd. Ha van egy álmod és mindent megteszel annak megvalósításáért, akkor az legtöbbet fogja kihozni a munkádból vagy épp abból, amit csinálsz.
Én alapvetően azt mondtam, hogy bárki, aki focista a világ legjobbja szeretne lenni. Azt hiszem, ezen kijelentésemmel semmi probléma nincsen, viszont valaki ezt átszerkesztette azzá, hogy én vagyok a világ legjobbja.
Nem tudom, hogy ez honnan származhat. Annyi szent, hogy ezt a mai napig hallgatom és ezt látom az interneten és az újságokban. De ha az emberek ezt elhiszek, hát higgyék.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szívesen elnézném itt Pogbát, de olyan szintű telítettség van középpályán, hogy teljesen fölösleges.
11 éve
Törölt felhasználó
Nee nehogy idejöjjön Pogba! Bedő ezt már elcsezted,, de cserének télig tökéletes..
11 éve
Törölt felhasználó
Mondani könnyű.

Donz! Kell a fasznak.
11 éve
Törölt felhasználó
Kis szerény. :)

off: Nyáron mehetünk érte! :D
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/24481016

Szólj hozzá