Kieran Gibbs izgatott az Arsenal jelenlegi teljesítménye és kerete kapcsán. Az angol játékosnak lehet is oka a bizakodásra, hiszen mindazon túl, hogy az Arsenal megnyerte az elmúlt négy bajnokiját és vezeti a tabellát, az előző szezon utolsó 10 meccsén félelmetes hajrával ismét sikerült a Bajnokok Ligájába kerülés.

Gibbs szerint a jó teljesítmény oka a remek csapategységben rejlik.

"Azt gondolom, hogy a csapat egyre inkább összeszokik. Ez már jól látható volt az előző szezon utolsó 10 meccsén, amelyen veretlenek maradtunk. Szerintem most ugyanez történik, csak a szezon elején." - mondta Gibbs.

"Izgatott vagyok a csapat minőségében rejlő minőség kapcsán. Ráadásul több játékosunk is vissza fog térni a sérüléseikből az elkövetkezendő hetekben, s ezzel még több erő lesz a csapatban. Egyszerűen csak koncentrálnunk kell és tovább kell építenünk a sorozatunkat. Biztos vagyok abban, hogy a bajnoki cím várományosai is lehetünk."

Gibbs hozzátette, hogy kellemesen csalódott Mesut Özilben. A német játékost az Arsenal klubrekord igazolásért, 42,4 millióért vette meg a Real Madridtól, de sokakban meglepetést keltett, hogy Özil elfogadta az angolok ajánlatát, s távozott a spanyoloktól.

"Szerintem Özil jól érzi magát nálunk. Eltökéletnek és boldognak látszik, mindemellett egy nagyon szerény ember is. Az ember azt várná, hogy egy játékos a Real Madridtól csak nagyképű lehet, de Özil nagyon szerény és szenvedélyes."

"Az ő leigazolása rengeteget jelentett a csapatnak. Mi azon dolgozunk, hogy ne hagyjuk őt cserben. Ő érte is akarunk küzdeni, ő pedig a következő szintre segítheti az egész keretet." - mondta Gibbs.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

11 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a könyvek közül bármelyik is le lesz fordítva magyarra...
11 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Azért is sokat adnék :D
11 éve
Most szeptemberben adják ki Bergkamp önéletrajzi kötetét is
11 éve
Törölt felhasználó
fecc04, Én is így vagyok ezzel :) Ha jól tudom tavaly november környékén adták ki, úgyhogy talán van rá esély, hogy még magyarul is kijön.
11 éve
Törölt felhasználó
Kobe24! Ha kijönne magyarul, az első dolgom lenne, hogy megvenném. Remélem erre hamarosan sor kerül!

Szólj hozzá