Arsenal kezdő: Szczesny, Sagna, Mertesacker (c), Koscielny, Gibbs, Wilshere, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Giroud 

csere: Fabianski, Monreal, Podolski, Sanogo, Frimpong, Gnabry, Jenkinson

 

 

Fener kezdő: Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (128)

11 éve
Benzema tuti nem jön szerintem, megint rossz ajtón kopogtatunk. Di Maria, Sakho és Cabaye már egy lépés lenne.
11 éve
Törölt felhasználó
99,99% hogy nem jön Benzema,Realnak 1 csatára van az ő személyében,amúgy a meccsről azt hittem törökországban legalább megizzadunk egy kicsit,nem esett le az állam a játéktól de az Aston Villa után mindenképpen jobb volt a játék.
11 éve
Törölt felhasználó
Majd megpróbálom letölteni a meccset valahonnan,mert sajnos nem tudtam emgnézni,de erre kíváncsi vagyok.Remélem Kroenke elhiszi,hogy megvan a BL és megnyitja a Pénzcsapot.Előre Benzema??? na ne már!! Inkább Michu jöjjön,vagy bárki más.Sztem most a legnagyobb hiányposztunk a KH mellett a szélső poszt.Walcott és Santi mögött ott van Poldi de ő elég hullámzó és Santi sincs formában,oda nagyon kell valaki.Ahogy nézem a Villa a Chelsea bajszát is jól megrángatta,az Agbonlahor-Benteke páros elég jól kombinál.Okoznak ők még pár kellemetlen percet a nagyoknak,Hétvégén a Fulham ellen iszonyat nehéz dolga lesz a csapatnak,én azt se bánnám ha döntetlen lenne,csak azután a Sp*rs ellen legyen kész a gárda és jöjjön 3-4 új arc!!
11 éve
Törölt felhasználó
Benzema, nem hogy 40 milliót, de szerintem még a felét se éri. Amilyen formában játszik mostanság... Ő sem az a center, aki a semmiből is képes gólt lőni, márpedig nekünk egy ilyen csatárra lenne szükségünk. Azt a 40 milliót inkább Rooney-ért kéne bedobni.
11 éve
Törölt felhasználó
Ha Koscielny kidől, biztosan igazolunk egy középső védőt.

ericsson! Ez nem rossz elképzelés! :)

Szólj hozzá