Az Ágyúsok 3-1-re elbukták a Bundesliga listavezetője elleni nyolcad döntő első mérkőzését, és szerdán fogják lejátszani a mérkőzés visszavágóját.

Gervinho belátja, hogy nehéz feladat lesz sikert elérni, azonban véleménye szerint, az egyetlen esélyük, ha magabiztosan érkeznek Németországba.

Tudjuk, hogy nem lesz egy könnyű meccs. Nem könnyű visszajönni 3-1-ről a Bayern München ellen, - mondta.

A világ egyik legjobb csapata, jó játékosokkal a pálya egész területén, ezért kemény mérkőzésre számítunk, de magabiztosnak kell maradnunk.

Betaláltunk ellenük az Emirates-ben, sose tudhatod, a csoda megtörténhet. Ha lövünk egy korai gólt, azzal nyomás alá helyezhetjük őket.

Pozitívnak kell maradnunk és beleadnunk mindent, amink csak van. Mindannyian tudjuk, hogy a fociban bármi megtörténhet.

Gervinho biztos benne, hogy a feladat nehézségeinek ellenére, az egész csapat az utolsó sípszóig fog küzdeni az Allianz Arénában.

Ez egy teljesen új mérkőzés. Még csak a forduló felénél járunk, és kellő hittel kell odautaznunk. A játékosok hajtani fognak és beleadnak mindent. Hinnünk kell a képességeinkben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

11 éve
Törölt felhasználó
Ha Richards tényleg Gooner, akkor jöhet!
11 éve
arsenal1220: Nem rossz névsor! De ha jövőre az 1. félévben is rosszul játszanának a kh-ink, én télen vennék egy igazi klasszist középre.
11 éve
Törölt felhasználó
http://www.rojadirecta.me/
Itt lehet, hogy fent lesz. Ha nem, talán torrenten, vagy hátha valaki tud valami más ilyen oldalt.
11 éve
Törölt felhasználó
Tud valaki segíteni nekem abba, hogy honnan lehet majd letölteni a szerdai meccset, mert sajnos későn érek haza, köszi.
11 éve
Törölt felhasználó
Persze most Song jöjjön vissza... Emlékszem, itt az oldalon is volt jó pár ember, aki megmondta, hogy mehet a francba, mert állítólag fegyelmezetlen volt. Mondjuk azóta se tudjuk, hogy ennek mennyi volt a valóságalapja. Páran még azt is mondták, hogy jobb lesz nélküle. Hát qrvajó lett.

Szólj hozzá