Arsene Wenger csapat uralta az FA Kupa harmadik fordulójának visszavágóját szerda este, az Ágyúsoknak így is várnia kellett a 86. percig amikor Jack Wilshere végre megtörte a gólcsendet.

Gibbs-t lenyűgözte az amit a csapattól látott, de hangsúlyozta, hogy ugyan így kell majd folytatniuk a hazai szurkolók előtt.

"Erősen kell kezdenünk csatárposzton. Ha így teszünk az ellenfeleknek nagyon nehéz ellenünk játszni. Ezt kell szem előtt tartanunk. Így kell játszanunk minden héten azért, hogy ha az ellenfeleink ideérkeznek tudják, nem leszünk könnyen legyőzhetőek, "

mondta a játékos.

"Ez egy nagyon élénk és megfélemlítő környezet tud lenni különösen ha mindenki kész áll rá. "

"Minden este szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, mint ahogy tettük azt ma."

Wilshere megint lenyűgöző volt a Swansea ellen és Gibbsnek tetszik a visszatérése ilyen hosszú kihagyás után.

"Őszintén szólva úgy gondoltam, hogy közel áll a legjobbjához mikor először pályára lépett a sérülés után. Én nagyon jól tudom milyen érzés sérülés után visszatérni. Egyáltalán nem egyszerű,"

mondta Gibbs.

"Ő egyenesen a középpontba érkezett vissza. Számomra ő egy világklasszis játékos és megtisztelő vele játszani."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
A tegnapi játék nekem is tetszett,végre hasonlitott a regi Arsenalra,csk az nem tetszett,hogy a helyzetkihasználás miatt már üvöltöttem :D Am a Coq és Diaby páros baromira tetszett nekem,habár szerintem Diaby mindenkivel jól összetud játszani,és azt ne is mondjam,hogy egy jó formában levő Diaby mennyire fontos lenne nekünk,ilyen stilusa csak neki van a keretben ( különleges ) ,most nincs a legjobb formájában ,de tegnap nagyon jó volt ! COME ON ARSENAL ! ;) Durranjon az Ágyú ! :D

Szólj hozzá