Az Arsenal balhátvédje előretört és kapásból belőtte Olivier Giroud elegáns passzát, ezzel módosítva 2-1-re az eredményt vasárnap a Liberty Stadionban.

Danny Graham késői gólja újrajátszást ért(a Swanseanak – a szerző), de frusztráltsága ellenére, hogy ez egy 'elszalasztott lehetőség' Wenger elégedett Gibbs teljesítményével.

Ez egy fantasztikus támadás volt.

mondta az edző az Arsenal Playernek.

Nagyon boldog vagyok, hogy betalált mert érezhető, hogy még több várható tőle.

Nem mindig biztos a befejezésekben, de ma jól csinálta és remélem ez meggyőzi őt arról, hogy kerüljön újra ilyen pozícióba és ragadja meg a lehetőséget.

(Ez a meccs) egy elszalasztott lehetőség mert úgy érzem jól játszottunk és sok gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki. Amikor megnézzük mennyi dolga volt a kapusuknak igazán bosszantó érzés(nem nyerni).

Az megesik, hogy kapsz egy gólt, de úgy érzem a végén a szögletnél hiányzott a koncentráció részünkről. Nem láthattunk elég igyekezetet. Teljesen idegesek voltunk ahelyett, hogy megőriztük volna nyugalmunkat és odafigyeltünk volna.

De karaktert és minőséget mutattunk amelyek jó összetevők az elkövetkező hetekre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
Hát valahogy igy :D
Am az a véleményem a csapatról ami az Arsenal szurkolók 95%-nak,kell egy fizikailag erős,magas nigger védekező középpályás és akkor lehet rotálni (Jack,Santi,Arteta,Aaron,Rosi,Coq és talán Diaby ),mert a nagycsapatokban nem arról van a szó,hogy minden játékos öt csillagos,hanem hogy rotálnak a kezdőben,és van frissesség,ami nálunk nem éppen van !Gibbs meg egy nagyon jó játékos,segiti a támadásokat,és a védelemben is jó ! :)

Szólj hozzá