Kieran Gibbs úgy gondolja, hogy bár az Arsenal nem könnyű ellenféllel kezd az FA-Kupában, mégis ez a sorozat jelentheti a csapatnak a nagy áttörést a klub hétéves nyeretlenségi sorozatában.

Az Arsenal vasárnap a Swansea ellen fogja megkezdeni az idei FA-Kupa sorozatát, idegenben, az ellen a csapat ellen, amelyik ebben az idényben már megverte 2-0-ra az Ágyúsokat, s akiktől tavaly januárban is kikapott Arséne Wenger együttese, 2-3-ra.

Természetesen nagyszerű lenne újból trófeát nyerni. Úgy fogjuk tekinteni a Swansea ellen mérkőzésünket, mintha a szezon egyik legnagyobb meccsünk lenne.

- mondta Gibbs a Daily Mirrornak adott interjújában.

Úgy kell felfognunk a vasárnapi meccsünket, mint egy esélyt egy trófeára. Miután már kiestünk a ligakupából, biztosnak kell lennünk abban, hogy megfelelően koncentrálunk a kupamérkőzésre.
A szezon felénél járunk, szóval itt az ideje felmérni, hogy mi forog kockán, s meg kell mutatnunk, hogy mit akarunk elérni.

Gibbs végül az Arsenal a bajnokságban mutatott és a saját produkcióira is kitért.

Személy szerint meglepődtem, hogy minden egyes csapattársam milyen keményen dolgozott az ünnepi kemény sorozatterhelés folyamán.
Nagy csalódás volt a három pont nélkül távozni a Southamptontól, mert éppen egy négymeccses győzelmi szériában voltunk. Nagyon szerettünk volna győzni náluk. Mindenképpen az egyenletességre kell törekednünk a jövőben.
Ami pedig engem illet: elégedett vagyok a szezonom első felével. Sikerült sok meccsen is játszanom, ennél többet még egyszer sem sikerült egy idény folyamán. Remélhetőleg sikerül még többet játszanom a szezon végéig.
Fontos, hogy megtartsam ezt a lendületet. Nagyon hosszú idő óta ez a célom, s egyszerűen csak elégedett vagyok, hogy fitt vagyok és végre játszhatok.

- tette hozzá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

11 éve
Várható valamilyen igazolás srácok?? Fiatal tehetségre nincs szükség mert olyanokból van a kerítés :coolsmile: Am szerintem is rotálni kéne a csapatot mert a csapat húzóemberei fásultak fáradtak...
11 éve
Törölt felhasználó
Most olvastam külföldi oldalon, hogy Wenger nyilatkozta, nem fog rotálni a Swansea elleni meccsen. Milyen "jó" hír.
Másik amit találtam, hogy egyre valószínűtlenebb, hogy Holtby hozzánk igazoljon. Friss infók szerint a Spurs már előszerződést is kötött vele.
11 éve
Törölt felhasználó
Változnak az idők, mára már egy Swansea is nehéz ellenfélnek számít, hol ott sima továbbjutásnak [kellene] lennie. A védelem adott. Sagna-t én még ilyen rossz formában nem láttam játszani, itt a lehetőség Jenkinson előtt. Koscielny, Merte középen, a bal oldalon pedig Gibbs. A középpálya már kényesebb, ugyanis Santi megoldásai sem a legjobbak, elég fáradtnak tűnik. A helyére jöhet Coq, aki mellett Wilshere és Rosicky kezdhetne. A támadóhármasunkból Giroud adott, de a szélsőink elég gyatrák, főleg a bal oldalon. Wenger úgyis Gervinho-t fogja erőltetni, a jobb oldalon pedig Ramsey.

ui.: Arshavin vígan elférne ebben a csapatban.
11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem csak Sagna-Jenkinson, Arteta-Coq, Cazorla-Ramsey, esetleg Poldi-Gervinho csere kéne, szerintem a többi maradhat, nem kell nagy rotálás

És szerintem nem kell "sztár" igazolás, csupán meg kell találni a megfelelő embereket, ha ez 20 éves afrikai, akkor ő, ha egy 21 éves másodligás francia akkor ő, ha egy 30 éves veterán akkor ő kell.

Wenger eddig elég ritkán nyúlt mellé igazolásokkal bízzunk benne.
11 éve
Törölt felhasználó
Annyira buták ezek az emberek... :D

Szólj hozzá