Thomas Eisfeld úgy gondolja, hogy egy évvel az Arsenalhoz való igazolása után már beilleszkedett a csapatnál, s már jól megszokta Angliát.

A fiatal némettől sokat várhatnak egyébként a szurkolók. Most, hogy úgy tűnik, a sérüléskorszaka a háta mögött áll, Eisfeld az egyik legtöbbet fejlődött játékos a tartalékcsapatban, s bár a poszjta alapján középpályás, szinte valamennyi U21-es tartalékmeccsen felkerülhet a neve a góllövők listájára.

Eisfeld az Arsenal hivatalos weboldalának azt is elárulta, hogy soha nem fogja elfelejteni élete első meccsét a felnőtt csapatban.

Jelenleg nagyon boldog vagyok. Az elmúlt szezonban nehéz volt a kezdés, mert hozzá kellett szoknom az angol ligához, ami nem volt egyszerű a német bajnokság után. De minden jól sült el, s úgy vélem, hogy a dolgok továbbra is jól fognak haladni. Azt is tudom, hogy még képes vagyok fejlődni.

- mondta Eisfeld.

A fiatal középpályás az elmúlt ligakupa-fordulóban, a Reading ellen állhatott be csereként, s tagja volt annak a csapatnak, amelyik 4-0-ról fordította meg a mérkőzést, s jutott tovább a negyeddöntőbe 7-5-ös végeredménnyel.

A Reading elleni debütálásom egy egyedülálló élmény volt, amelyet sosem fogok elfelejteni. Ahogy bejöttem a pályára, jó érzés fogott el. Úgy gondoltam, hogy képesek leszünk majd megfordítani a mérkőzést. Aztán így is lett, s büszke voltam arra, ahogyan sikerült végül megnyernünk a meccset.
Ami a saját teljesítményemet illeti: úgy gondolom, hogy nem játszottam rosszul, ahhoz képest, hogy az első meccsem volt, de lehetett volna jobb is. Sok jó visszajelzést kaptam a mérkőzésről, s boldog vagyok, hogy minden úgy alakult, ahogy.
Bizonyos szemszögből ez egy hihetetlen mód volt a bemutatkozásra, mert a végeredménnyel biztos, hogy bekerültünk a klub történetébe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Törölt felhasználó
A szarkáktól is lehetne csenni egy-két játékost. A 14. helyen büszkélkedve, könnyebben lehetne vásárolni tőlük.
Viszont ma említették Afriyie Acquah-t akit az új Essiennek hívnak, ő 10 millió fontba kerülne, de van egy 8 milliós kivásárlási ár a Celta játékosán Aspas-on.
11 éve
Állítólag Diamé csak 3 hétre dőlt ki,így megvan az esély,hogy leigazoljuk januárban! :) Nagyonjó lenne!
11 éve
Hát szerintem ha Arshavin megy a télen a Readinghez, akkor a helyére beteszi Wenger Eisfeldet a keretbe. Nagyon sokat dicsérik azok, akik figyelemmel követik az utánpótlás meccset, nem volt rossz vétel a Dortmundtól. Talán az új Rosicky-nk lesz.
11 éve
Törölt felhasználó
Remélem szépen lassan elkezdni beépíteni Wenger, mert nagyon tud a srác :D Padra simán elférne.
11 éve
Hát ha befutnak, akkor hosszú távon. Bár Szczesnyn, Wilshere-n, meg Gibbsen kívül nem túl sokat játékosunk lett a saját akadémiánkról.

Szólj hozzá