Az Aston Villa ellen visszatérő Kieran Gibbs arra biztatta a társait, hogy a következő meccsen, az Everton ellen, legyen még könyörtelenebbek a győzelemért

Az elmúlt hétvégi meccsen az Arsenal fásultan, indiszponáltan játszott - azt pedig Gibbs is elismerte, hogy a csapat nem érdemelt győzelmet.

"Frusztráló volt lesérülni egy jó sorozat után. Most már visszatértem. Hosszú és kemény időszak áll előttünk, szóval azon fogok koncentrálni, hogy fitt maradjak. Boldog vagyok, hogy szombaton ismét játszhattam. Remélhetőleg most már elkerülnek majd a sérülések, s igyekszem majd mihamarabb visszanyerni a formánkat."

"Furcsa a helyzet, mert az Aston Villa eredményei nem tükrözik a teljesítményüket. A legutóbbi hazai meccsükön például két góllal is vezettek a Manchester United ellen, szóval tudtuk, mennyire nehéz ellenük játszani a Villa Parkban." - mondta Gibbs.

"Egy kissé nem voltunk elég rámenősek a támadóharmadban, úgy gondolom, még könyörtelenebbnek kell lennünk. Az azonban látható volt, hogy igyekeztünk kreatívnak lenni. Volt elég helyeztünk ahhoz, hogy gólt szerezzünk."

A fiatal angol játékossal egyetérett honfitársa, Carl Jenkinson is.

"A Villa jól játszott, de az ilyen meccseken valahogy találnunk kell egy gólt, és hoznunk kell a három pontot."

"Az azonban fontos, hogy nem kaptunk gólt. Ha 10 alkalomból 9-szer nem kap gólt egy csapat, nagy valószínűséggel meg is nyerik a találkozót. Az pozitívum, hogy ebben a szezonban nem zörög túl sokat a hálónk, etekintetben az egyik legjobbak vagyunk a bajnokságban."

"Minden meccsen a győzelem a cél. Sajnos a Villa ellen ez nem sikerült, de szerdán újabb nagy meccsünk lesz az Everton ellen. Nem lesz alibi: meg kell nyernünk azt a mérkőzést. Jó sorozatban vagyunk, de győznünk kell szerdán, s magabiztos vagyok, hogy így is lesz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
djourou20! Olvasd el az eredeti angol nyilatkozatot is. Nem azt mondom, hogy, helytelen a forditas, de ezt lehet maskeppen is ertelmezni. Nem biztos, hogy " alibi" a jo forditas erre.
11 éve
Fúú Jenkinson nem mondod! Ezt mondogasd inkább a csapattársaidnak, ne pedig a médiának. "Nem lesz alibi: meg kell nyernünk azt a mérkőzést." Szóval akkor eddig alibiztetek egy pár meccsen, hogy kapjátok be!
Gibbs mondókájához meg annyit, hogy az akarást sem látni néha, úgyhogy a könyörtelenségtől még elég messze vagyunk. Mostantól nem nagyon szeretnék karácsonyig pontvesztést látni, mert akkor végleg kiszállunk a dobogóért folytatott harcból.

Szólj hozzá