A 24 éves csatár 2005-ben érkezett az Arsenalhoz, de a kezdőbe véglegesen nem sikerült beverekednie magát. Bendtner több alkalommal is panaszkodott a kevés lehetőség miatt, így már nyáron próbált megszabadulni tőle az Arsenal -sikertelenül. Bendtner jelenleg a Sunderland csapatánál van kölcsönben, ahol elégedettek a teljesítményével.

A dán játékos elmondása szerint nem szeretne már visszatérni az Arsenalhoz és állítása szerint ezesetben lenne is több kérője, mitöbb már konkrét ajánlatokat is kapott. Jelenleg az EB-re szeretne koncentrálni, aztán pedig le akar ülni a vezetőséggel tárgyalni a jövőjével kapcsolatban.

"Készen állok az új kihívásokra. Azt kell mondjam új dolgokra van szükségem. Vannak konkrét ajánlataim, azonban erről többet most nem mondhatok. Az Arsenalhoz jelenleg szerződés köt, így először velük kell majd tárgyalnom."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

12 éve
Törölt felhasználó
na hát nincs más hátra, Go Gunners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Go Gunners! Kellemes szurkolást és győzelmet a mai napra!
12 éve
Törölt felhasználó
Na jó meccsnézést!
12 éve
Törölt felhasználó
A lehető legjobb tizenegy! Coquelin óriási húzás középen, már jó ideje várok erre, figyeljétek meg, kulcsjátékos lesz - valamint az ő játékából is következtetni lehet, hogy végre lesz középpályás védekezésünk, ami Arteta kiválása óta nincs! Walcott, Ox csereként beállva új lendületet tudnak adni a fáradó WBA ellen (elég arra gondolni, hogy Walcott csereként beállva a sebessége miatt mennyit hozzátudott tenni a játékhoz, pl. tavaly, mivel idén többnyire kezdő volt), persze ehhez nekünk kell irányítanunk, és nem hagyni nekik teret! Remélem a csapatból mindenki kellően rákoncentrál a meccsre, és tisztában vannak a téttel!
12 éve
Törölt felhasználó
hát nem tudom Jenkinson??én be dobtam volna Santost helyette és Gibbs a saját heléyn.. , de legyen igaza és cáfoljon rám..

Szólj hozzá