Jelentősen lehűthetik az Arsenal szurkolóinak kedélyeit Yann M'Vila megszerzésével kapcsolatban a BBC és a Telegraph hírei, miután az angol oldalak a csapaton belüli forrásokra hivatkozva úgy tudják, hogy mégsincsen megállapodás a francia játékos ügyéről a Rennes-el.

Kedden a Le Parisien weboldalán jelent meg az a hír, hogy az Arsenal és a Rennes megállapodott egymással a 21 éves játékos vételáráról - amiről klubrekord összeget repesgettek -, s hogy M'Vila négy évre fog aláírni Arséne Wenger együtteséhez.

Később a már említett angol lapok is érdeklődtek az Arsenalnál lévő forrásaiknál, akik cáfolták, hogy valóban ajánlatott tettek a védekező középpályásért. Sőt, a London Evening Standard sportrovatának szerkesztője egyenesen odáig ment, hogy az Arsenal egyáltalán nem is érdeklődik már M'Vila iránt a pályán kívüli botrányai miatt.

Az Arsenalnál a nevük elhallgatását kérő informátorok azonban elmondták a BBC-nek, hogy továbbra is a radaron szerepel a francia játékos, ám egyelőre még nem tettek ajánlatot, s a megegyezés közel sem áll olyan közeli stádiumban, mint ahogyan azt a Le Parisien cikkében megjelent.

Az azonban jó hír lehet, hogy a beszámolók szerint M'Vila tényleg reméli, hogy a nyártól az Arsenalnál folytathatja, de a tárgyalások a vasárnap lezáródó bajnokság után pöröghetnek majd fel, természetesen függően attól, hogy végül hányadik helyen végez Arséne Wenger csapata.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
Na megvan az első M'Vila tag is az oldalon :D Mindjárt beregisztrálok Messi néven hátha jön ő is :D
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az már baj, hogy a helyezésünktől függenek a tárgyalások. Olyan játékosok kellenek, akik a szarban is a csapat mellett állnak. Remélem azért az új igazolások olyanok lesznek.
12 éve
Törölt felhasználó
Podolskinál is rengeteg volt a tagadás, lehet már ez az üzlet is meg van kötve, csak várnak még a bejelentéssel, de az is lehet., hogy tényleg nem lesz semmi belőle, amit azért bánnék, jó lenne egy ilyen játékos a keretbe, és erősítenek, nem pótlásnak
12 éve
Törölt felhasználó
legyen már hivatalos, nagyon szeretném ha az Arsenal szineiben játszana ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Közhely ugyan, de most tényleg igaz. A következő meccsre kell koncentrálni.

Szólj hozzá