Theo Walcott többször is kifejtette már, hogy középen szeretne játszani. Ennek most is hangot adott. Azonban bevallotta több agresszióra van szüksége és megérti ha nem játszatja ott Wenger. A rajongók és a szakértők nem hisznek ebben, hiszen néhány meccsen zavarta őket Walcott közvetkezetlensége.

 

A 24 éves játékos a jobb szárnyon szokott játszani, ahol jó teljesítményt nyújt. Terrorizálja a védőket, fellépései segítették az Arsenal győzelmeit. De mivel a kritika továbbra is sújtja tudja van hová fejlődnie.

 

Sokkal agresszívebb szeretnék lenni. Ezt mondta nekem a menedzser és itt szeretnék javítani.

 

Nem tartok a sérülésektől. Amikor játszom agresszív vagyok és nem félek a sérüléstől. Nem féltem a lábamat, bátran belemegyek a küzdelmekbe. Ez az amit szeretnék minden mérkőzésen játszani.

 

A mérkőzések elején mindig gólt akartam lőni és mindig azt mondták, hogy a gól előtt három sikeres passzt és pár lövést el kell eresztenem. Ha kapok egy labdát a sarokban próbálom kihozni a legtöbbet a helyzetből, akár egy szabadrúgást.

 

Viszont a jó beadások a legfontosabbak. Persie különösen szereti az én beadásaimat, általában gólokat szokott rúgni belőle.

 

Ez dolog biztos. Egy szélső nem félhet a védőktől, tudnia kell hogyan fog reagálni a lába, mit fog csinálni amikor mellette vagy. Tudatni kell az emberekkel, hogy bátran és okosan belemész a küzdelmekbe. Nem számít a sérülésveszély, bátornak kell lenni.

Walcott 2006-ban írt alá 12 millió fontért. Az Angol játékos eddig a széleken játszott, ám továbbra is szeretne középen játszani.

 

Egy formációváltást a kedvemért a szezon ezen szakaszában nem lehet eszközölni. Nagy kockázattal jár, különösen ha a dobogóért harcolunk.

- utalhatott a Tottenhamra, aki a Norwich ellen formációváltást váltott végre, hiszen 4-3-3 ról 4-4-2 re tértek vissza. Ennek eredménye egy csúfos vereség lett a kanáriktól.

 

Mindenki elfelejti, hogy csatár vagyok. Elfogadom ha szélső vagyok, de nem vagyok az. Tanulom a poszt rejtelmeit, és folyamatos javulást mutatok.

 

Szeretnék elől játszani, ez az álmom, de nem vagyok az a fajta játékos aki egyedül meg tudja csinálni a befejezéseket. Szükségem van egy Van Persie féle emberre nagy játékosra aki ott van velem. Ez persze jelenleg nem az Arsenal játéka. Szeretnék középen játszani, de a mostani is jól működik. Én beadom Robin meg gólt szerez. Nagyszerűen működik.

 

Nem vagyok az a fajta játékos, aki nem tudja egy az egyben megoldani a dolgokat. Így ha Wenger úgy érzi a jobb szárnyon kell játszanom akkor meghallgatom a főnök tanácsait. Ismeri mi a legjobb a csapatnak. Vidám ember, szeretnék középen játszani, még ha rendszert is kell váltanunk.

 

Mint minden játékos szeretek gólt lőni. Ez az amit minden meccsen akarok. Az, hogy Robin mellett játsszak, egy álom lenne. Egy álom válna valóra. Jól összeillünk és azt hiszem erős partnerek lennénk.

- zárta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
ha háttal az ellenfél kapujának kapja a labdát használhatatlan, jó neki ott a jobb szélen.
12 éve
Törölt felhasználó
Hát, mivel Arteta és Song ilyen jó páros alkotnak ezért természetesen Jack jönne eléjük. Hiba lenne padoztatni akármelyik játékost is ezek közül, mert ők a legjobban a saját posztjukon. Ramsey lesz bajban, bár remélem az öreg nem fogja Artetat padoztatni Ramsey miatt...
12 éve
Van PErsie mögött
12 éve
Törölt felhasználó
off:
Ha visszatér Wilshere ti hol játszatnátok?
12 éve
Törölt felhasználó
Cesc90 tudod a modern technikának köszönhetően bármit meg lehet oldani, így már délután készen volt és természetes, hogy a meccset néztem :)

Szólj hozzá