Gervinho úgy gondolja, hogy az Arsenalnak csodára van szüksége ahhoz, hogy megfordítsa a négygólos hátrányát a Milan ellen s továbbjusson a Bajnokok Ligája idei kiírásának negyeddöntőjében, de az elefántcsontparti széső azt is hozzátette, hogy csodák léteznek a futballban.

A 24 éves játékos az Afrikai Nemzetek Kupája miatt kihagyta az olaszországi derbit, így ő első ízben játszhat majd a milánióiak ellen. Miután pedig Arséne Wengernek túl sok választási lehetősége nincs a keret kijelölését illetően, szinte biztos, hogy Gervinho is a kezdőben kap helyet, annak ellenére, hogy a legutóbbi két bajnokin csak a padon kezdhette meg a meccseket.

"Ha sikerülne a fordítás, az csoda lesz! De pontosan ez a futball szépsége, hogy ilyen csodák mindig benne vannak a pakliban. Ha sikerülne, az karrierem egyik legfényesebb pontja lenne." - mondta Gervinho a csapat hivatalos weboldalának.

"Az első meccs nem volt egyszerű, s emiatt a visszavágó is nagyon trükkös lesz. Mindent meg fogunk tenni, amit csak tudunk, hogy megpróbáljuk megfordítani a meccset, annak ellenére, hogy mindenki nagyon valószínűtlennek tartja ezt a forgatókönyvet."

Gervinho szerint mindenképpen kedvezően hathat az Arsenalra, hogy a négygólos hátrány miatt nem lesz veszítenivalójuk az Emirates stadion gyepén.

"Megpróbálunk majd szép játkkal előrukkolni. A végéig küzdeni fogunk. Nem lesz nyomás rajtunk, így is négygólos hátrányban vagyunk. Sok ember talán azt gondolja, hogy lehetlenség innen felállni, de a futballban már nem egyszer bebizonyosodott, hogy nincs elvesztett meccs."

"Nagyon fontos lenne például rúgni egy korai gólt, de az tény, hogy a meccs végéig nagyon kell majd koncentrálnunk. Ugyanakkor mindenképpen a győzelem a célunk, még ha nem is tudunk majd öt-hat gólt rúgni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
A Milan ma inkább a védekezésre fog koncentrálni. Betömörülő védelem ellen nekünk nem nagyon szokott menni a gólszerzés. Egy korai gól tényleg jó lenne, mint mondjuk Pato a Barca ellen. :)
12 éve
lehet ,hogy azért nyilatkoznak ennyit, mert a Milan elleni meccs bunda volt és direkt engedtünk 4-t, és meglett beszélve a milánnal,hogy otthon mi is vágunk négyet, és a végén eldöntjük tizenegyesekkel! :D :D Szerintem ez egy reális forgatókönyv!xD :D :D

Amúgy szerintem kiesünk, de a győzelem meglesz!
12 éve
Törölt felhasználó
Nos az lenne a csoda ha végre belőne egy ziccert :D na az CSODA LENNE :D
12 éve
Törölt felhasználó
Minél többet nyilatkoznak annál erősödik bennem, hogy csak azért csinálják, hogy utána hősök legyenek, hogy ők megpróbálták... hogy ez hogy az és hogy amaz
12 éve
Törölt felhasználó
Este GO GUNNERS

Szólj hozzá