Kieran Gibbs hibátalan teljesítményre hívta fel csapattársai figyelmét a keddi AC Milan elleni visszavágót megelőzően.

Az angol játékos éppen az olaszok ellen térhetett vissza súlyos sérüléséből, de védőtársaival együtt nem nagyon brillírozott a San Siro gyepén, ennek köszönhetően pedig az Arsenal négygólos hátrányból várja a második meccset a Bajnokok Ligája idei nyolcaddöntőjében.

"Az egész csapatnak nagyon fájt az első meccsen született eredmény. Minden kétséget kizáróan csalódást keltő teljesítményt nyújtottunk. A gyepszőnyeg állapota valóban nem volt megfelelő, de a Milannak is ugyanazon a pályán kellett játszania; ezt a dolgot le kellett nyelnünk." - mondta Gibbs a mai sajtótájékoztatóján.

"A kupameccseken a csapatoknak fel kell pörögniük. Amelyik gárda ezt nem teszi meg, vagy egy kisebb balszerencsével küszködik, hátrányban találhatja magát. Nekünk mindkét ilyen dologból jutott, a győzelemre semmi esélyünk nem volt, fájdalmas eredmény született."

"Az elmúlt meccseink alapján azonban van okunk a bizakodásra. Az előző két bajnokinkból hátrányból sikerült megfordítanunk és végül megnyernünk a meccseinket, s olyan lendületben vagyunk, ami mindenképpen üdítő. Ha nekik sikerült négyet rúgniuk ellenünk, akkor mi miért ne tehetnénk meg ezt velük szemben? Ha nem reménykedünk, akkor felesleges lenne pályára lépnünk."

"A legutolsó hazai bajnokinkon öt gólt szereztünk, ez holnap elég lenne a továbbjutáshoz. De muszáj lesz hibátlanul játszva megtalálni az egyensúlyt a támadás és a védekezés között. De azt semmiképpen sem fogadhatjuk el, hogy a Milan 4-0-ra vert meg bennünket az odavágón, a büszkeségünk mindenképpen hajtani fog azért, hogy felálljunk a padlóról."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
A San Siroban is az kellett volna...vagy legalább kevesebb csoki a gatyóban:\
12 éve
Törölt felhasználó
8-0 .Sima :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Én annak is örülnék ha megvernénk a Milant! Azért ne egy szenvedős meccsen a 94. percben egy néző hátáról bepattanó góllal, de mondjuk a 2-0 is jól hangzik. Ne higgyék a taljánok hogy olyan marha nagy királyok! :coolsmirk:
12 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne ha továbbmennénk!

Szólj hozzá