Gervinho a Daily Mirrornak adott nyilatkozatában elárulta, hogy számára már nem sokkal az Arsenalhoz való igazolása után kiderült, hogy ki a csapat vezére a pályán.

Az elefántcsontparti természetesen Robin van Persie nevét említette meg, s hozzátette: számára óriási élmény a hollanddal játszani, s reméli, mihamarabb megállapodik a hosszabbításról a 29 éves csatár.

Természetesen nem akarom,hogy Robin távozzon. Az Arsenalnak nemcsak nagyszerű játékosokra, hanem született vezérekre is szüksége van a pályán, s Robin pontosan egy ilyen kaliberű ember.

- mondta Gervinho.

Robin az az ember, aki az egész csapatot arra ösztönzi, hogy még keményebben dolgozzunk az edzéseken, s hogy még többet kiadjunk magunkból a meccseken. Van Persie a kapitánya, a vezére ennek a csapatnak, számomra ez az első napoktól kezdve világossá vált. Még mentálisan egy óriási fegyvertény, hogy a csapatunkban tudjuk őt.

Gervinho február végéig-március elejéig nem lesz bevethető az Arsenal színeiben a nemsokára induló Afrikai Nemzetek Kupája sorozat miatt.

Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek a csapatommal ezen időszak alatt, de a válogatottamnak szüksége volt rám. A hazám is fontos szerepet tölt be az életemben, és reméljük, hogy elérjük legalább a döntöt a Kupán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
Donz! Miért? Mert talán játszana?
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Fölösleges már Kalou-val kalkulálnod, mert úgy sem fog jönni. A Chelsea-ben sem tudott eleget bizonyítani, itt miért válna belőle jobb játékos?! Nincs szükségünk rá!
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson :) ez nagy :) na$ri bacsi vakarhassa a bal kezevel a jobb fulet :) :)
12 éve
Törölt felhasználó
Na kérem hol van a hatalmas City?? Pár hete még az "érinthetetlenekkel" hasonlították össze őket.
12 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nyert a Tottenham, és így pontszámban beérték a MU-t, akik tőlünk viszont 9 pontra van, ami úgy gondolom nem olyan sok, fél év alatt le lehet dolgozni, főleg, h a MU nincs élete formájában.

Abidal érkezhet.

Szólj hozzá