A Werder Bremen középpályása, Marko Marin felkeltette az Arsenal érdeklődését és Arsene Wenger egy 10 millió font körüli ajánlattételt tervez a 22 esztendős játékosért a téli átigazolási időszak kezdetén.

 

Marin, akit a Serie A-ban szereplő AS Roma is kiszemelt magának, 2009-ben érkezett Dortmundból. A Bremen 8.5 millió eurót fizetett a játékosért. Marin bevethető a széleken, de támadó középpályásként is megállja a helyét.

 

Az Arsenal kétségtelenül kemény harcot fog vívni a Roma-val, a 16x-os német válogatott Marinért. Ám a vezetőség úgy véli, kedvezőbb pozícióban vannak az általuk 2010 vége óta figyelt játékos leigazolásával kapcsolatban, mint az olaszok.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
tetszik az ötlet,jöjjön!
13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Hagyd már Trabantot! :D Elsőnek Marvin Martint olvastam, de ez a srác milyen poszton szeret fickándozni? :)
13 éve
Jó lenne!!De Taarabtnak is örülnék, lenyilatkozta még nyáron hogy örülne ha nálunk játszhatna!! :) Ő jönne meg Love akk jók is lennénk!! :)
13 éve
Törölt felhasználó
A címet látva, elsőre azt hittem, hogy Silvestre-t akarjuk leigazolni...
13 éve
Törölt felhasználó
Pont tegnap akartam írni a Hazardos cikkhez, hogy én Marint is el tudnám képzelni itt! Olcsóbb, mint Hazard és Götze! És én egy jó játékosnak tartom! :)

Szólj hozzá