Per Mertesacker elmondta, hogy már a tavalyi szezonban is megvolt a lehetősége, hogy csatlakozzon az Arsenalhoz és meglepte, hogy idén újra megkeresték egy ajánlattal.

 

A német középhátvéd 8 millió fontért érkezett a Werder Bremen-től, az átigazolási időszak utolsó pillanataiban megkötött szerződéssel. Arsene Wenger nem titkoltan fontos erősítésnek szánta a hátvédsorba.

 

Mertesacker elismerte, hogy tavaly is csatlakozhatott volna az Ágyúsokhoz, ám előző csapata nem engedélyezte a transzfert.

 

3 nappal az átigazolásom előtt hallottam, hogy egyáltalán érdeklődnek irántam mondta.
A Bremen-el épp jó pozicíóban voltunk a bajnokságban. Én voltam a kapitány és rengeteg célom volt a csapattal, ám Arsene Wenger felhívta az ügynökömet és azt mondta: 'Talán Te vagy az én emberem' Mire én: 'Természetesen.'
 

 

 

El kellett jönnöm, hiszen már egy évvel korábban is érdeklődött irántam, ám a Werder akkori vezetőedzője Klaus Aloffs nem engedett el.

 

 

Hogy csatlakozni akartam-e a klubhoz? Ez természetes. Egyik nagy vágyam volt az angol élvonalban szerepelni és ez hatalmas kihívást jelent. Így azt mondtam: 'Rendben van, ha mindenki benne van az üzletben akkor ne késlekedjünk, üssük nyélbe azonnal'

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

13 éve
Törölt felhasználó
"Wenger felhívta az ügynökömet és azt mondta: 'Talán Te vagy az én emberem' Mire én: 'Természetesen.'"

Wenger: Talán te vagy az én emberem.
Per Ügynök: Öcskös csomagolj, megyünk nyaralni.
Per: Természetesen

:D Boldogat Per!!
13 éve
Törölt felhasználó
Boldog 27. születésnapot Per! : )
13 éve
Szerintem jó igazolás,tegnap se játszott rosszul. :)

Szólj hozzá